Mana zeme. Debesis. Un elle.
View:Personal Journal.
View:Friends.
View:Calendar.
Missed some entries? Then simply jump to the previous day or the next day.

Thursday, September 11th, 2008

Subject:Mazais, klusais noslēpums.
Time:10:16 am.
Jebkuras gudrības pamatā ir pacietība. /Platons/
Tā gan, jeb - kas lēni nāk, tas labi nāk.
Pieturiet par mani rīt īkšķus. Būs dikti nepieciešami!
Comments: Read 8 or Add Your Own.

Time:11:39 am.
Vakar gāju pa Sparģeļu ielu, kas absolūti galīgi nelīdzinājās vienai no Rīgas ielām. Tai bija bruģis, vienā galā parks, bet otrā - vēl viena tikpat īsa un maza ieliņa. Tur atradās kāda veca un pamesta ēka, no kuras laukā plūda kādas iesācēj-grupiņas griezīgās ģitārskaņas un smagnējs bungu rībinājums, vēl tur bija pirmsskolas iestāde "Sparģelītis", kurā bērni varot apgūt arī estētiku.
Comments: Read 13 or Add Your Own.

Time:1:12 pm.
Lai piedod man dzīvniekmīļi, bet es šonakt noslaktēju vannas istabas peli - bija iemitinājusies zem vannas un pa nakti taisīja tipu tapu, pāris reizes mani pamatīgi sabiedējot.
Vakar vakarā uzliku trīs slazdus un gandrīz paliku bez pirkstiem. Nekad nebija nācies šitik drastiski izrīkoties ar mazu un nevainīgu dzīvnieciņu. Atceros, ka reiz bērnībā noķēru peli maisiņā: iedzinu stūrī un pēc tam - caps ar maisiņu ciet un palaidu laukā & brīvībā. Šoreiz man nebija izvēles. Dažreiz jādara tas, ko negribas.

Un ne vienmēr var saglabāt apakšīrniekus - Žiks (pieradināta muša) tomēr dzīvoja inteliģentas mušas dzīvi (~70dienas), kas absolūti nesasaucās ar ilgmūžību. Sapratu, ka man šobrīd pietiek ar Bebri - Gaismas slāpētāju un Čūsciņu - Durvju sargātājiņu!! Patiesībā Melnais caurums ir pilns visādu mošķu, ja! :D
Comments: Read 5 or Add Your Own.

Mana zeme. Debesis. Un elle.

View:User Info.
View:Friends.
View:Calendar.
View:Memories.
Missed some entries? Then simply jump to the previous day or the next day.