Liena - 23. Marts 2008

About 23. Marts 2008

izstāde16:59
Zebulis šodien bija izgājis tautās...
Vakar bijām uz Ķīpenes izstādi ar bērniem, bet cilvēku bija tik daudz, ka vispār neko nevarēja apskatīt, nopirkām cukurvati sīīem, apgājām aplīti, nopirkām 15kg barības maisu suņam(pa lētuci) un braucām mājās.
Bet šorīt ziņkāre tirdīja doties uz izstādi vēlreiz un ar suni, sazvanījos, sarunāju, ka mēģināsim tikt iekšā ar Zevu, pati šefene izrakstīja mums caurlaidi, mūsējām vetdoka uzspieda zīmogu, ka esam vecumam potēti un aiziet!
Tālu netikām, jo cilvēki, kā mušas aplipa Zevam apkārt, bērni, lieli, mazi, jauni, veci... Reti kurš nepameta skatu garāmejot, pārsvarā visi stājās un metās skaļi jūsmot. :)
Sajūta bija laba.
Sauca par naše zolotce, naša zvezdočka, katrs otrais gribēja fočēties ar Zevu(es tik nesaprotu, kam cilvēkiem vajag sveša suņa bildes???)
Noskatījāmies kā Zeva papa saņem kārtējo CACIB`u, guvām mazu priekšstatu, kā notiek rings, kā notiek vērtēšana, iepazināmies ar viena šarpīša saimniekiem ar kuriem sarakstamies caur internetu.
Viena tiesnese gribēja Zevu ievest ringā!
Bet Zevs...
Zevs bija paraugsunis, Zevs trešo dienu kā pie pavadiņas tikai, un gāja kā lielais, es neticēju!!!
Bet neko, Zevs smuki staigāja, paceltu asti, nebaidījās, neslēpās, nebizoja, nerāvās nekur, cēli noskatīja visus suņus, apostīja visus savus sugas brāļus, kad bija jāsēž sēdēja, kad rings ievilkās, pasnauda zemē pie kājām...
Ideāli!!!!!
Bet vispār labākas suņu šķirnes par šarpiem NAV!
Neviens no šarpiem nepacēla balsi, neviens nekodās, nerūca, nebesījās un nerāvās, neviens no lielajiem suņām.
Zevu visi apostīja no visām pusēm un Zevs arī šņukurējās un jutās baigi labi. :))
Paši labākie ģimenes suņi, paši gudrākie un prātīgākie(vai arī vienkārši mums tāds trāpījies).

Cirks bija, kad AdelīnA izprasīja suņa pavadiņu, tad abi divi tipināja apkārt, maza knīpa ar mazu šņukuru, un Zevs viņu klausīja, dipināja blakām.

Bet vispār lielie bērni kaujas ar oliņām pie vecmammas un mums ir platās dienas ar vīru, nu... meita neskaitās.

Vakarā jābrauc ziema baudīt uz Vecrīgu...
Top of Page Powered by Sviesta Ciba