Otrdiena, 28. Jul 2009, 11:29
[info]la_cumparsita

Šodienas tēma ir par veģetāro ēdienu receptēm un tā kā esmu ar abām kreisajām rokām un virtuves bieds, tad uzgāju šādu te vienkāršo pāsākumu -
Auzu pārslu pankūkas
1 glāze sausu auzu pārslas, 1 glāze vāroša ūdens, 1 uz rīves sarīvēts ābols, ½ tējkarote sāls, 2 ēdamkarotes augu eļļa, 1½ glāze karsts ūdens, 1 glāze milti.
Uz sausām auzu pārslām uzlej vārošu ūdeni un atstāj 15 – 20 min. Pēc tam pievieno sāli, ābolus, miltus un samaisa. Masai pielej 1½ glāzi silta ūdens. Pankūkas cep cepeškrāsnī. Pasniedz ar sojas vai augļu krēmu.
Šis izskatās pat man paveicams, tikai jautājums - ko tādu varētu ābolu vietā pievienot? Mellenes, ķirši derētu?

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.