Pātaru Ansis' Journal
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Saturday, December 7th, 2013

    Time Event
    7:34p
    Nezinu, kā citiem, bet mana Iekšējā Ome katru svētdienas vakaru mēdz pārmetoši nopūsties un teikt: "ATKAL nekas nav izdarīts!" Tā ka šodien nolēmu šai vismaz kaut kā aizbāzt muti.
    Vispār jau vajadzētu veikt dzīvoklī Lielo Ziemassvētku Tīrīšanu, ja. Bet, ja godīgi, es visādas grīdu mazgāšanas un putekļu slaucīšanas nīstu vairāk par visu pasaulē. Un, ja pavisam godīgi, manu māju spīdošu varētu padarīt tikai uzkopēju brigāde - no tām, kas savāc telpas pēc smagiem noziegumiem (nu tur smadzenes pa visu sienu, asinīm piesūkušiem paklāji, utt.), nezi cik maksā šitādu izsaukt? Un tie aizkari virtuvē... tos ir vienkāršāk izmest un nopirkt jaunus, kā izmazgāt no gāzes nogulsnēm (esmu mēģinājusi mazgāt, lielas jēgas nav, tikai tas gods, ka mazgāti).
    Nu ja, bet Kaut Kas tak ir jādara. Vismaz paralēli filmu vērošanai internetā. Tādēļ uzliku vārīties buljonu - ar visam ekstrām, tb kaulu apcepšanu cepeškrāsnī, utt. Nu ir miers uz 3 h;))))
    Jā, un rīt taisīšu piparkūku mīklu. Ta tak es būšu krietni pastrādājusi, ne?;)
    8:14p
    8:15p
    Merde-bļaC!
    Kundzīte, laikam gardāku zupiņu vēlēdama, piemetusi man dažus jēra kauliņus. Nu īīīīīnteresants man būs tas buljons;/
    8:34p
    ZS gaidot
    Tur būs bildes, ja kas!
    ... tālāk ... )
    9:42p
    Merde-bļaC Nr.2!
    Eju es uz veikalu, prātoju, kādu vīnu labāk jemt (ok, labi, patiesībā tajā brīdī es iesmīkņāju par domu ieteikt [info]unpy klausīties Verku Serdjučku, ja jau gribas kaut ko jestru), un - hlabisj! - mani no galvas līdz kājām aplej ar ledusaukstu, netīru ūdeni!!!
    Es ļoti ceru, ka tas 15. autobusa šoferis, kas šo vingrinājumu izpildīja, ir zoofīls-mazohists. Jo tad viņam ļoti patiks tie seksuālie piedzīvojumi, ko es viņam novēlēju tuvakajiem 10 gadiem!;/

    P.s. Nē, es negāju gar pašu trotuāra malu, es gāju gar zālienu, tb aptuveni 2m no trotuāra malas!

    UPD-1. Buljons izdevās OK!
    UPD-2. Bordo. Vīns ir bordo. Un Lillē es nepagaršoju NEVIENU bordo vīnu, vai spējat noticēt?!;)

    << Previous Day 2013/12/07
    [Calendar]
    Next Day >>

About Sviesta Ciba