Pātaru Ansis' Journal
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Monday, October 3rd, 2011

    Time Event
    6:18p
    Turpinām ņirgāties par garšas kārpiņām, tb ārstējamies ar tautas metodēm. Šodien dzerslis pēc "Tibetiešu receptes" (iespējams, ka šobrīd visi tibetiešu mūki salēcās savās lotosa pozās, bet tā man viņu prezentēja!):
    piens
    +
    medus
    +
    ķiploki
    +
    sviests
    Visu vāra 20 minūtes.
    Sākumā šķita gana labs esam, bet pēdējais malks ar ķiploku ļerpatām un visu mazo bērnu biedu - piena plēvīti drusku tā kā pavilka uz vemsi.

    Man kā senam Malahova* cienītājam tas viss šķiet gana bezjēdzīgs (karsts piens+medus=lieliska barotne visām baktērijām). Stāsta gan, ka esot neganti efektīvs. Nu redzēsim, redzēsim...;)

    * ne tam, kurš visādus raidījumus vada, bet tam, kurš par organisma attīrīšanu māca.
    8:38p
    Joki un smiešanās vakarā vēlā
    "Bet feja tavu zvana pogu nospiedīs pat nepieskaroties."(c)Sabirabad dienasgrāmata oho.lv
    Aha, feja - kā tad! Piezvanīja až 3x pie durvīm, kaut ko par Slaviku murmulēja, a man - vai ziniet, pēc šodienas 4 stundu vazāšanās kājas sāp, da vēl tas klepus sasodītais galīgi izbesījis!
    Pēc otrā zvana "Nah..." pasūtīju tā no visas sirds un dvēseles (kas manā aizkritušajā balsī skanēja visai izteiksmīgi), tak vēl nelikās mierā, trešo reizi zvanījās, tiešā tekstā piedāvāju pist nah, kamēr policija nav izsaukta;/ Un pati aizkliboju uz virtuvi pēc mīklasruļļa, domāju: nu ja zvanīs vēl ceturto reizi, tok būs policijai un ātrajiem darbs!;/
    Bet nē, pašaizsardzības instinkts laikam mērglim nostrādāja!;)

    << Previous Day 2011/10/03
    [Calendar]
    Next Day >>

About Sviesta Ciba