|
Janvāris 4., 2009
krunka | 22:25 - cūciņa rozmarīnā uztaisīju sencīšiem šodien to pašu, ko draudziņiem 23.datumā - cūciņu ar rozmarīnu un granātāboliem. pašizdomāta recepte, bet pieļauju, ka kaut kas līdzīgs kaut kur jau ir bijis pagatavots. paņem cepamo trauku, ieliec tur uz pusēm pārgrieztu sīpolu un ķiploku, ieliec dažas žāvētas plūmes, sauju granātābolu sēklas, svaigu rozmarīnu arī (gaļai vajadzētu būt iepriekš pabijušai rozmarīna klātbūtnē), tad apcep mazliet gaļu (vienalga, cik lielos gabalos) uz pannas tā, lai visas puses aprāvušās. Tad ieliec gaļu cepamajā traukā, ieliec vēl pa kādai plūmei (nevaig aizrauties, jo var izrādīties par saldu), pa kādai sēkliņai, ieliec cepeškrāsnī uz piecām minūtēm, pēc tam pārlej to visu ar saldo krējumu un cep apmēram 40 minūtes. pašās beigās, kad jau viss gatavs, pārklāj ēdamo ar citrona šķēlītēm un var arī granātābolu sēklas, lai būtu smuka krāsa. gaļai, protams var likt visādas garšvielas klāt. šo var ēst ar ceptiem kartupeļiem, īpaši ja var sagriezt četrās daļās un cept krāsnī. beigās sanāk baigi trekni, daudz nevar apēst, bet tēviem garšo.
|
Reply
|
|
|
Sviesta Ciba |