Aug. 8th, 2010 @ 09:19 pm labadaba
Tā kā ir dabūta gan duša, gan miegs, gan ēdiens, ir pēdējais laiks apkopot iespaidus no LabaDaba, lai neizkrīt no prāta ;)
Laikam jau pats nosaukums visprecīzāk raksturo pasākumu - labdabīgs, omulīgs un foršs.
Viss bija burvīgi jau sākot ar tādiem 'niekiem' kā telšu pilsētiņu ābeļu dārzā, pateicoties kurai no rīta varēja rāmi ēniņā snaust (pozitivus cepešpanna lai iet ieskrieties),  māla dīķīti, kur plunčāties, visnotaļ ciešamu tualešu skaitu + stāvokli viscaur abas dienas un papildus izklaides (tiku pajāt ar zirgu, jē, jē, jē! :). Labi, par ēšanu gan bija tā, tā*, toties dabūju sev daudz, daudz dārza mellenes, ar kurām laimīga staigāju apkārt :). Jā, un vēl tur bija daudz suņu un bērnu, kas laikam liecina par cilvēku foršumu pasākumā kopumā.
Par mūziku.
Pirmajā dienā vislielākais prieks bija Otava Yo, kā jau man bija licies pirms tam. Superīgi krievu puiši, kuri laida vaļā tādas krievu tautasdziesmas (un vienu latviešu), ka visi klātesošie tika sparīgi iekustināti un laida vaļā dančus ne pa jokam. Emocijas tur bija ellīgi labas, tāpēc varbūt jāaiziet viņus paklausīties uz ļeņingradu nākam4d. Burvīgs bija arī Macka B, kas kā tāds ugunsvecis skraidīja pa skatuvi un buldurēja savus regejritmus :) Vēl bija satelīti, dzeltenie pastnieki, dzelzs vilks un hospitāļu iela.. Nu, laikam jau tie arī bija ok, neatceros neko tādu īpašu. Ja nu vienīgi to, cik galīgi garām bija skaņa hospitāļiem, ka nevarēju pārvarēt vēlmi to visu neklausīties. Ar skaņošanu vispār bija švaki ne tikai tur, bet nu tas likās tāds diezgan sīkums salīdzinot ar visu apkārtvaldošo atmosfēru.
Un tad bija otrā diena, kurā goran gora bija nevesels un neieradās, toties voceks voiska bija forši (uz skatuves iznesās laukā pliks puisietis un aktīvi apskraidīja visus grupas dalībniekus, izskatījās jautri :), arī kuchenbeat, bet visvairāk pie sirds gāja gaujarts kā tāds mīlīgs, mierīgs noslēgums pasākumam. Dzirdēts principā tika no visa kā mazliet, bet nu visus jau nevar atcerēties.
Kopumā lielisks vasaras festivālu (laikam jau) noslēgums.

* Sakarā ar ēšanu lielākais āķis man ir par tadžinu vietu (ugunspods?), kuri jau iekš positivus otrajā dienā pacēla cenas tadžiniem par kādu piekto daļu. Tas pats notika arī šeit un te pat īsti nevarētu atsaukties uz milzīgo tautas pieplūdumu pēc pirmās dienas. Tīrī principiāli man škrobe maksāt par 70 saņiem vairāk par to, ko vakar pirku par citu cenu.. Bet nu labi, latvieši taču ir viendienīšu tirgotāju tauta :) Tiesa, alternatīva otrajā dienā bija kebabi vai arī zaļi kartupeļi ar štruntīgu gaļu.. kaut gan atkal jāsaka, ka tas likās kaut kā tā, diezgan mazsvarīgi, jo tika grauzti gurķi un ēstas mellenes, tā kā badā nomirt nevarēja.
Par šo pukstu
[User Picture Icon]
From:[info]neverklever
Date: August 9th, 2010 - 01:27 am
(Puksts)
jajēej.. lasu un taustu, vai nenožēloju