Sep. 26th, 2012 @ 01:28 pm .

nu, sasodīts, kur gan es dzīvoju - 'Protesta vēstulē tiek norādīts, ka Latvijas sabiedrība nav liberāli orientēta, bet gan nepārprotami balstās uz kristīgi konservatīvām vērtībām, kuras ir vēsturiski izveidojušās un kas ir Latvijas valsts bagātība'. varēja kāds to ātrāk pateikt, a to es nezināju šitos brīnumus.  īsti pārbraucot pāri, tā vien šķiet, ka kāds ir saspiedies un drīzāk tai nvo pusē. 
bet nu jā, un grāmatas sižets dikti atgādināja tīņu filmu sen redzētu, kur pa nakti vai zibens ietekmē mainīja dzimumu, to ar vajadzētu aizliegt :)
Par šo pukstu
[User Picture Icon]
From:[info]dusk
Date: September 26th, 2012 - 02:23 pm
(Puksts)
Tas protests ir :D NVO bļaustās, jo viņi reklamē sevi :D Ja par LV vērtībām tad tās ir izteikts nepaēduša cilvēka naudas kults. Iepīt vārdu kristīgs - manuprāt reliģija ir ļoti interesants temats, tik atkal kāds msg līdz mums ir atnācis dzīvojot gadsimtiem :D Ja par to bērnu grāmatu, tad to grāmatu var mierīgi likt pieaugušo literatūrā, jo nu pilnīgs sviests. Tikko redzēju bērnu grāmatu, kurmītis, kuram visi kakāja uz galvas [precīzi nosaukumu neatceros]. Viņu katrā lapā kāds apkakāja, sākot ar zirgu beidzot vistu. Kāda stāsta morāle. Sabiedrība pašos pamatos ir :D So pilnīgi vienalga kādu info izplata bērniem, jo tāpat to normāli neapskaidros un sabiedrībai 21 gs nav nekādas sajēgas ko iesākt ar bērniem. Tie tiem vajadzīgi, jo to daudzums vēl vairāk labi izskatās makroekonomiskos ciparos pie teorijas kādu kāds izdomāja.
[User Picture Icon]
From:[info]dusk
Date: September 26th, 2012 - 02:29 pm
(Puksts)
http://www.ibook.lv/BD_par-kurmiti-kas-gribeja-zinat-kurs.aspx?BID=aa1850f5-5478-42b9-813e-153023438309 :D
Rekomendēju. Tur gan vismaz kaut kādu morāli var saskatīt. Katru tufta tiek radīta.
[User Picture Icon]
From:[info]kini
Date: September 26th, 2012 - 04:11 pm
(Puksts)
tie pat nav tīri nvo, tās ir reliģiskās organizācijas, pārsvarā. bet nu jā, ir :D un to kurmīti it kā esmu manījusi, bet njā, pabrīnijos, ka ta uztaisīšana virsū ir bērnu stāsta topiks :D
[User Picture Icon]
From:[info]dusk
Date: September 26th, 2012 - 09:20 pm
(Puksts)
Es tikko nesen uz ielas Vecrīgā pie embrijiem ar kaut kādu meiču salecos par abortiem, viņa tur kaut ko uzmācās, es teicu lai aiziet un paņem izaudzina kaut vienu bērnu no bērnunama. Man vispār bērnu audzināšana liekas ir mistisks topiks. skatoties no malas uz to visu tik atliek nopūsties.