kakisms un mikrene |
[23. Mar 2009|07:43] |
pēc mellenēm sīcei kaka ir vienmēr zvērīgi melna, pēc saldētām un atkausētām mellenēm arī. bet ja mellenes ir atkausētas mikrenē, tad kaka ir parasti brūna, tikai ar sēkliņām iekšā. ko gan tā mikrene dara ar pārtiku? man tas liekas tiešām neparasti.
(mikrenē kausēju tāpēc, ka sīce ieraudzīja uz atkausēšanos noliktās ogas un sāka ļoti taurēt.)
Upd. varētu šo jaunājumu nosūtīt uz ņū saientistu |
|
|
Comments: |
| From: | str |
Date: | 23. Marts 2009 - 07:49 |
---|
| | | (Link) |
|
neko labu jau laikam nedara
| From: | murks |
Date: | 23. Marts 2009 - 08:42 |
---|
| | | (Link) |
|
šķiet, ļoti atkarīgs no produkta, mikrenes, izvēlētā režīma un jaudas. bet īsi varētu formulēt "pārveido sarežģītākas organiskās vielas par vienkāršākām". | |