Dienskaitis
Back Jūnijs 2024
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Ķēmkarte
Juriic
User: [info]juriic
Name: Juriic
Page Summary
viz - 19. Augusts 2007
tu.esi.mans.apelsīniņš.
Neesam rakstnieki, bet rakstam.
Viens gudrs cilvēks teica, ka ja tu mūsdienās nepublicē savu dzīvi atbilstošajos vortālos vai kur tur vēl, tevis nemaz nav. Es nu tad publicēšu. Lai būtu. Bet jāpublicē ta smuki, lai citiem liktos, ka viņi grib daļu tavas tā sauktās dzīves.
Neticat Apple, nevelk AiPODi 24 stundas. Bet katrā ziņā viņi ir tik kruti, ka tu var pavadīt stundas, skatoties kā uz ekrāna parādās un nozūd bilde ar tukšu bateriju. Bez skaņas.
Neesmu ticis tuvāk idejai par prāta filmiņu.
Zvaigznes krita arī piektdien. "Re. Citplanētieši lido. Ievēlies vēlēšanos."
"Es zinu savu vēlēšanos." Mazgadīgie alkoholiķi dziedāja visu nakti. Tīna skatijās zvaigznes. Uz zemes gulēdami, laikam atsaldējāmies.
Gribu prezidentu Latvijai, kurš atšķirtu `ka` no `kad`, un kuram būtu gaume. Kā nu bija... nu tip personību.
Tagad vēl atliek tikai stipendiju valstij nokrāpt.
I love not following the dots.
Ko tur daudz teikt pat. I`m the rack, she`s the strings. I`m busy practising life.
`mauka` - uzraksts uz rokas. Ēzeļi jāspēlē uz dzeršanu.
Emīls ir krutākais gīks, ko es zinu. Naruto ir lūzerīga anime. Gājām atpakaļ uz lielceļu, pa ceļa malām mētājās pusbeigti hipiji. Un radošais gars tādai publikai tādos pasākumos ir vienkārši žilbinošs. Pamodāmies no tā, ka kāds blakus teltij ugunskurā meta lakas baloniņus. Neskatoties nemaz uz visiem, kas gulēja kur nu pagadās unjā. Juris pazaudēja telefonu un atslēgas. Divreiz. Atrada arī divreiz. Atrasto mantu birojs piezvanīja Tīnai. Teica, lai nāk pakaļ. Uh ah... varēja jau atnākt. A jā, es tagad varu narkoties. Ja man būtu jāiztēlojas kā smaržo vaniļas krāsas mākoņi un neizstāstāmi sapņi, es to iztēlotos apmēram tā.
Tas vien, ka cilvēki brauc uz festivālu brīvā dabā neņemot vērā kur viņi paliks vai ko ēdīs, jau liecina par unikālu pasaules uztveri. Kvī.
Vietējā ciematā ir unikālas karjeras iespējas. Cehā - granulu ražotājs. Pat nepainteresējāmies kādas granulas. Tas, ka pasaule nevarētu pastāvēt bez tādiem cilvēkieml, kuri ko tādu darītu brīvprātīgi ir kārtējais Mērfija likums.
Ar Ievu abi uzvilkt peldkostīmus un stopēt.
I like my bear suit un prezervatīvu man nebija, bet viņi dabūja citur. Uzmauc uz gurķa un jautā visām pēc kārtas vai negrib nokosties.
Vispār tāda kmiglaina atmiņa par to kā gājām peldēties un kaut kādā mirklī biju gluži pliks. Laima tika traumēta jau otro reizi šitā laikam. Ja ne trešo. Ņipomņu.
Atradu jaunu grupu arī. Un Līvu Rubenis spārda pakaļu. Tāds īpatnējs alus. Gaišā un tumšā alkohola procenti neatšķiras. Abiem septiņi. Līva dikti piedzērās. Muahah. Satikām vēlvienu anime gīku.
Čiloju, vārtos pa gultu, lasu kā Harijam kārtējo reizi neiet, un domāju kādu tetovējumu iegādāties.
Rīt atkal mēģinājums pa nakti.
Šaino tā saulīte. Skudriņas un taureņi.

Gars - : listless
Galvu ārda: Snow Patrol - Last Ever Lone Gunman