jack Tagad Laika atkritumi Cieņa Pats nelabais "AUTOaprūpe"
  • 2/4/11 04:22 pm
  • Vilšanās par "Fontaine Delisnack Riga". Bēēē!

    http://www.orb.lv/blog/?item=117044
  • 12 domasdomāt
  • 2/4/11 04:44 pm
  • Princese Zeltīte
    Princese Zeltīteelina

    nu, labi, mēs visi zinām,kā top smuko burgeru bildes :)


  • atbildēt
  • 2/4/11 04:49 pm
  • jack
    jackjack

    Es nezinu kā top bildes, es zinu kā top burgeri :)


  • atbildēt
  • 2/4/11 04:53 pm
  • Princese Zeltīte
    Princese Zeltīteelina

    visu smuki sasprauž ar adatām, lai izskatās pufīgāk, salīmē ar superlīmi un noziež ar spīdumiņu :D


  • atbildēt
  • 2/4/11 05:23 pm
  • Andris
    Andrisdegeneralis

    Bet runajot par labiem burgeriem - loti garsoja A. Suna burgeris. Vel ari, ja nemaldos, Lidojosaja Varde ir labi burgeri (lai gan man vel labak tur garso Club Sandwich). Cena, protams, mazliet lielaka (ja nemaldos, ap 5 Ls), bet labak samaksat pieciti un dabut normalu burgeri ar forsam piedevam un vel labu alinu klat :)


  • atbildēt
  • 2/4/11 05:28 pm
  • jack
    jackjack

    Nu tieši tā, es jau arī sakarīgu recepti uzrakstīju.

    Vot par A suņa burgeriem daudzi saka, būs jānoprovē. :)


  • atbildēt
  • 2/4/11 05:40 pm
  • jack
    jackjack

    T.G.I. Friday's esot labs? nav mēgināts>?


  • atbildēt
  • 2/4/11 06:51 pm
  • Andris
    Andrisdegeneralis

    Ne, tur esmu laikam tikai edis steiku un vel kaut ko. Skiet gan, ka TGIF cenas varetu neatbilst produktam, vismaz ja burgeris maksa ka parejie edieni (7+), jo gruti ticet, ka tas burgeris bus TIK labs, lai attaisnotu 50% lielaku cenu.


  • atbildēt
  • 2/4/11 06:57 pm
  • jack
    jackjack

    skarbi...


  • atbildēt
  • 2/4/11 05:58 pm
  • black_data
    black_datablack_data

    Hold on. Vai tad parastu kartupeli var sataisīt par frī? Tur takš visa ciete sadeg.


  • atbildēt
  • 2/4/11 06:10 pm
  • matētaspuldziite

    ja nefritee, bet cepeshkrasni, tad sanak.


  • atbildēt
  • 2/15/11 01:49 am
  • jack
    jackjack

    Aizmirsu pastāstīt, protams, ka var :)

    1) jā - cepeškrāsnī ir ideāls variants.

    2) Perfekti kartupeļi frī: Nomizo, sagriez, iemet ūdenī uz 5 min. Pavāri uz kādām 10-15 min. Nokās, nožāvē. Atdzesē.
    Eļļā uz ~130 grādiem apmēram 5 min pavāram. Tad atdzesē atkal un pēc tam atkal eļļā, bet šoreiz jau smukā, zeltainā krāsā.

    Tā ir tiešām perfektu frī kartupeļu recepte, garšīgāk par šo pasaulē neatradīsi :)


  • atbildēt
  • 2/15/11 09:59 am
  • black_data
    black_datablack_data

    Nu, tas jau vairs nav arī fāstfūds. Visur, kur var dabūt karbonādi ar majonēzes un ketčupa rūtiņu, pērk saldētus frišņikus no Vācijas. Var jau būt, ka pēdējo 10 gadu laikā kas ir mainījies, bet šaubos.


  • atbildēt