- 4/20/10 12:21 pm
- Tā es cepu cūkgaļu ar adžiku, bet tā es taisīju medus vīnu!
- 7 domasdomāt
- 4/20/10 12:26 pm
-
Gaļa izskatās pizdata.
- atbildēt
- 4/20/10 12:30 pm
-
Bija arī laba.
Es tagad cenšos max gabalos gatavot, bija vel sis tas, bet bez bildēm "ņe to". - atbildēt
- 4/20/10 12:32 pm
-
āāā, un gudrība pie gaļas apcepšanas pirms cepeškrāsns ir arī tāda, ka apcepta garoziņa, kas nelaiž sulām iztvaikot.
Paldies Gordonam Remzijam :) - atbildēt
- 4/20/10 12:38 pm
-
domāju, ka vīns arī būs pizdatijs :D
- atbildēt
- 4/20/10 01:49 pm
-
Taisi veču pavāru kursus!
- atbildēt
- 4/22/10 10:41 am
-
Mainu 1l mūsu paštaisītu Bulgāru vīnu ar nosaulumu "Uļuca Čaika Nr. 7", pret 1l Tava medus brūvējuma :)
- atbildēt
- 4/22/10 11:31 am
-
heh, tad jau redzēs, vai sanāks labi :)
- atbildēt