jack Tagad Laika atkritumi Cieņa Pats nelabais "AUTOaprūpe"
  • 4/20/10 12:21 pm
  • Tā es cepu cūkgaļu ar adžiku, bet tā es taisīju medus vīnu!
  • 7 domasdomāt
  • 4/20/10 12:26 pm
  • black_data
    black_datablack_data

    Gaļa izskatās pizdata.


  • atbildēt
  • 4/20/10 12:30 pm
  • jack
    jackjack

    Bija arī laba.
    Es tagad cenšos max gabalos gatavot, bija vel sis tas, bet bez bildēm "ņe to".


  • atbildēt
  • 4/20/10 12:32 pm
  • jack
    jackjack

    āāā, un gudrība pie gaļas apcepšanas pirms cepeškrāsns ir arī tāda, ka apcepta garoziņa, kas nelaiž sulām iztvaikot.

    Paldies Gordonam Remzijam :)


  • atbildēt
  • 4/20/10 12:38 pm
  • epiks feilsaffair

    domāju, ka vīns arī būs pizdatijs :D


  • atbildēt
  • 4/20/10 01:49 pm
  • sajūtu cilvēks
    sajūtu cilvēksvacatio

    Taisi veču pavāru kursus!


  • atbildēt
  • 4/22/10 10:41 am
  • jaz ui
    jaz uidzjazhui

    Mainu 1l mūsu paštaisītu Bulgāru vīnu ar nosaulumu "Uļuca Čaika Nr. 7", pret 1l Tava medus brūvējuma :)


  • atbildēt
  • 4/22/10 11:31 am
  • jack
    jackjack

    heh, tad jau redzēs, vai sanāks labi :)


  • atbildēt