Jūnijs 11., 2008


22:49
mazliet dunoša galva no darba un ausīs vēl džinkst Linkin Park- koncis tīri ok, vienīgais, smukākas beigas gribējās.
par darbu runājot- šodien bija tāda pirmā pusnopietnā sapulcīte, kuras laikā skatījos uz šefu un domāju: "Kur esmu nonākusi? Kāpēc es te sēžu?" šī nelabuma sajūta nepārgāja vēl kādu stundu. Savukārt vakarā, kad visu šodienai biju daudz maz apdarījusi, atkal šķita, ka nav nemaz tik traki. Bet ja reiz man šāda nepiederības/mocīšanās/šausmu doma vispār figurē, nezinu, vai te strādāšu ilgāk par kādu pusgadu...
Ak, nostaļģija pēc vecajiem labajiemm laikiem strīpainajā kolektīvā.. tur viss bija citādāk- mīļāk, cilvēcīgāk, sirsnīgāk, jaukāk un rūpīgāk.
Nez, varbūt pāries un būšu nereālākais menedžēšanas, plānošanas specs ever, who knows.
Hmmmzz.. sestdien/svētdien - uz jūru?

(2 jau sačukstējušies | iečuksti)

22:56 - turpinot Mārtiņa M. stāstu..
... viņš, protams, atrada Zani draugos un uzaicinājuma teksts esot skanējis apmēram šādi: "Joprojām nespēju azmirst Tavas acis"
/ahahahaha/
turpinājumā- šodien no Zanes saņēmu vēstuli: subject "dienas prieks", kur citāts no Mārtiņa M. (plašākai publikai zināma arī kā King Of The DanceFloor, khe khemm) vēstules: "kāds viedoklis par manu dejasstilu?""

Dejasstils :D :D :D Kur, KUR bija??? :D :D

bet tas nav viss. Zane raksta: "viņš vēl prasīja, kur mēs pazudām- šim gribējies ar mani tuvāk iepazīties un pedejot (whistle)"
/ahahahaha/
BET pats labākais, ka Mārtiņš M. domā- mūsu pazušanai bija īpašs mērķis, proti, mēs esot aizbraukušas ātrāk, lai "ātrāk iečekot viņa albūmiņus"
/ahahahahaha/

Nu kā lai pēc šitādām ziņām nesmaida? :D

(2 jau sačukstējušies | iečuksti)


Iepriekšējā diena [Arhivētais] Nākošā diena
nightswimming - 11. Jūnijs 2008

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
Jaunākie Cibiņi
Draugiem.el vē
Uzaicini uz kino
Atsūti sms

> Go to Top
Sviesta Ciba