Decembris 1., 2006


17:14 - stress
Veselība jau daudz maz līmenī- vismaz pārvietošanos transportlīdzekļos pārciešu tīri labi. Redz, ko dara Herbastress brīnumtabletītes;)
Šonakt gan ne pārāk labi gulēju. Laikam tās 5 dienas laukos, kad nevajadzēja nekur iet, nekur braukt, neko lāgā pat darīt, bija atradinājušas mani no jelkāda stresa. Nu lūk, un tagad, kad jau 7-00 vajadzēja celties, lai vispirms uz Jpili un tad uz Rīgu brauktu, miega nebija. Jocīgi- it kā vienā brīdī laidies miegā, bet tad -hops- pamosties. Viss jau būtu sīkums, bet tās domas.. stulbas nāk prātā. Un nelīdz ne aitu skaitīšana, ne dziesmu dungošana, ne fantazēšana par seniem, foršiem notikumiem manā dzīvē. Laimīgā kārtā dažas stundiņas tomēr izdevās pagulēt.
Tagad galva tāda smaga, spiež.
Bet viss būs kārtībā- pamazām. Katrā ziņā- nekad nebūtu iedomājusies, ka no stresa var rasties kaut kas tāds, tik stulba 'slimība'. Nebrīnaties, ja redzat mani raudam- tas ir normāli, mana nervu sistēma šobrīd var slapināties par katru sīkumu. Bet ar elpošanu jau daudz maz labi.

Mani mīļie, tāpēc no sirds iesaku piedomāt, ko ēdat, kā dzīvojat, kā jūtaties. Vai nav par daudz kaut kā?
Un neskrienat, lūdzami. Šitais murgs uzkrīt no zila gaisa, kad viss jau sakrājies un iet pār malām, ij nepamanīsiet, kā tas stress jūs noķers.

(1 jau sačukstējušies | iečuksti)

17:27 - Viņš
Un vēl- aizmirsu pateikt, ka visdrīzākajā drīzumā man būs jauns dzīvokļa biedrs. Spalvains, nokārtojas kastītē un pa grīdu mīl dzenāt mākslīgu pelīti. Uzminējāt?

PS. Viņi labi protot noņemt arī cilvēka satraukumu, tā runā.

(4 jau sačukstējušies | iečuksti)

21:10 - cilvēciskās, patiesās attiecības
man patīk, ka cilvēki apvaicājas, kā man iet, kā veselība. vienalga, kādā nolūkā, bet jauki apzināties, ka kādam interesē.
bāc.. cik maz es pati interesējos par citiem! tagad to sapratu. labošos. vismaz centīšos!
Mūzika: ICE AGE

(1 jau sačukstējušies | iečuksti)


Iepriekšējā diena [Arhivētais] Nākošā diena
nightswimming - 1. Decembris 2006

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
Jaunākie Cibiņi
Draugiem.el vē
Uzaicini uz kino
Atsūti sms

> Go to Top
Sviesta Ciba