Oktobris 12., 2006


08:52
Kad neesi sen raudājis, tad pienāk brīdis, ka tas slapjums pats spraucas ārā no katras mazākās domas. Tā nu aizvakar uznāca vietējā rudens depresija- principā notika gan pārsvarā labas lietas, bet vienalga. Kaut kā nejutos labi.
Bet it kā iet labi- mani paņēma kā NATO brīvprātīgo, žurnālistu darba zonā preses centrā (konkursiņš tomēr bija- četri trakie [gatavi strādāt par velti] uz vienu vietu), aizgāju uz Pradu (tīri skatāma), darbā kā parasti viena vienīga jautrība un, protams, pūls..
Bet riktīgi otrdien sakaitināja M. kungs. Bija jāsagatavo ziņas un jānolasa, kā jau katru reizi. Šoreiz man izdevās, manuprāt, tīri labi- gan uzsvaru ziņā, gan balss intonācijā, utml. Bet, protams, Viņa augstībai nekad neviena lasījums nav šķitis pietiekoši labs. Un tad nu viņš izspļāva frāzi, ka man esot nelabojama "s" izrunas kļūda, ka to praktiski nav iespējams izlabot un arī citus burtus es neskaidri izrunājot. Bāc, nu! Es zinu, ka 's' saku nepareizi, jā, bet tā izteiksme, kādā viņš to pateica, bļin, aizkaitināja nu pavisam! Vecais, pašpārliecinātais āpsis- pats 's' burtu runā pusšļupstot, bet vienalga- varu nolasīt ziņu kaut perfekti, viņš atradīs kaut ko, pie kā piekasīties!
"Ja jūs pēc lekcijas varētu palikt, mēs varētu vēlreiz iziet cauri visam".
"Nē, diemžēl šodien es nevaru."
"Nu tad varat iet prom tūliņ, nav jēgas te sēdēt!"
"Nē, es paklausīšos citus."

Bet tomēr pēc brīža aizgāju ātrāk, ja jau tāds uzstādījums. Lai tak viņš iet kakāt! Piecēlos un mierīgu sirdi neatvadoties aizgāju, lai nenokavētu Pradas seansu.
Vot, maita, ne? Lekcijās praktiski maļ vienu un to pašu, turklāt strīdēties par to, kādām jābūt ziņām, ar viņu nav jēgas, viņam būs taisnība vienmēr, lai gan citi mums mācījuši citādāk.

Vakar ar Inesi saēdāmies cepumus ar ķiršu liķieri, un vakars bija [eeeem] jautrs:) Un bračka nenakšņoja mājās... Hmm. Un vakar man piedāvāja seksu, attiecos gan vairāku iemeslu dēļ. Ko, detaļas vajag? Nu, nu..

Ha, tikko viens klients sasmīdināja:)
Garastāvoklis:: [mood icon] ir jau labi
Mūzika: Simply Red- Oh, what a girl

(8 jau sačukstējušies | iečuksti)

20:24
Nopirku ļoti smuku rudens mētelīti un rīt braucu uz otrajām mājām. Forši!
Garastāvoklis:: ir
Mūzika: nav

(iečuksti)


Iepriekšējā diena [Arhivētais] Nākošā diena
nightswimming - 12. Oktobris 2006

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
Jaunākie Cibiņi
Draugiem.el vē
Uzaicini uz kino
Atsūti sms

> Go to Top
Sviesta Ciba