Oktobris 6., 2006


11:59
Pieteicos un pirmdien braukšu uz Jpili pie zobārstes. Sarunas sākumā teica, ka visas vietas jau aizrakstītas, bet, kad teicu, ka speciāli no Rīgas braukšu tieši pie Pekstiņas, tomēr atradās laiks arī man. Vienīgais, ka vilcienā būs jāsēž jau 7-05. Jāceļās, tas nozīmē, būs.... vēl agrāk. Tad dažas stundas mocību, pēc tam piepampusi mute (jo bez šprices es tai krēslā nesēdēšu), un ripināšanās atpakaļ uz Rīgu. Un darbs līdz 24-00. Cerams, ka parunāt varēšu.
Garastāvoklis:: [mood icon] trīc kājas jau tagad
Mūzika: VIVA

(2 jau sačukstējušies | iečuksti)

12:12 - turpinot almighty_j iesākto..
***Your Birthdate: August 12***
You're a dynamic, charismatic person who's possibly headed for fame.
You tend to charm strangers easily. And you usually can get what you want from them.
Verbally talented, you tend to persuade people with your speaking and writing.
You are affectionate and loving, but it's hard for you to commit to any one relationship.

Your strength: Your charm

Your weakness: Your extreme manipulation tactics

Your power color: Indigo

Your power symbol: Four leaf clover

Your power month: December

Komentāri?

(1 jau sačukstējušies | iečuksti)

12:25
Vakar nopride.lv sīkaļas Vecrīgā dalīja lapiņas. Vispirms viņi uzmācās pie Roxy. Piedāvāja arī mums, es atteicos, Inese vispirms apskatījās, kas tur rakstīts, un tad pateica : "Nevajag."
Pēc tam nedaudz tālāk, pie Laimas pulksteņa gājēju pārejas, stāvēja vēl viens. Gribējās uzzināt, kura partija tad šo visu rīko un maksā par to. Piegāju klāt džekiņam un prasīju:
"No kuras partijas jūs esat?"
"Ou, nē partija, ... nē, we.. we are from (rāda uz krekliņa)!"
Tad sākās skaidrojums angļu (!!!) valodā par to, ko tad viņi īsti propagandē un kāpēc. Es ar ņirdzošu skatienu noklausījos, paņēmu lapiņu un ejot prom to diezgan pamanāmi saburzīju.
Lapiņa bija latviski (!!!), un tur bija to deputātu vārdi, kuri balsoja pret grozījumiem Darba likuma 7.pantā (atļaujot strādāt bērnudārzos, skolās, drošības un ārlietu struktūrās homoseksuāliem cilvēkiem).
Īstenībā nevajadzēja jautāt džekam neko- visu priekšā pateica lapiņa. Tur bija vārdi no TP, JL, SC, PCTVL, pa vienam no ZZS un JD. Kā trūkst? Pirmās partijas, protams..
Turklāt, ja šī kampaņa domāta vēlētājiem (!!!) LATVIJĀ, tad kāpēc visa komunikācija notiek KRIEVISKI un ANGLISKI??? Lapiņas dalīja cilvēki, kas NERUNĀ latviski, savukārt pati lapiņa ir TIKAI latviešu valodā! Tad lūdzu, paskaidrojiet šo loģiku, laikam esmu parāk blonda..

(3 jau sačukstējušies | iečuksti)


Iepriekšējā diena [Arhivētais] Nākošā diena
nightswimming - 6. Oktobris 2006

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
Jaunākie Cibiņi
Draugiem.el vē
Uzaicini uz kino
Atsūti sms

> Go to Top
Sviesta Ciba