Septembris 27., 2006


17:17 - īsumā
Vakar nopirku smuko lietišķo blūzīti, kurpes un bikses (kas nav džinsi), uzcirtos un izgāju no mājas. Ticiet vai ne, bet atliek vien uzvilkt klaudzošus papēdīšus un uzreiz mainās gaita, deguns paceļas augstāk, pašsajūta arī:) Jutos svarīga, ievērojama un tā arī citiem liku par sevi domāt. Vai izdevās- to zināšu oktobra sākumā:) Bet principā- lai arī kāds būtu rezultāts, ar sevi biju daudz maz apmierināta. Protams, izgāzos mazdrusciņ arī- zināju atbildes uz visiem jautājumiem, kas tika uzdoti citiem, bet uz savējo nevarēju atbildēt... Tas pieder pie lietas:)
Vakarā piezvanīju Modzho, šis nebija atbildējis uz manu sms "ko sovakar dari?". Gribēju satikt un parunāties- viss principā bija beidzies pat nesācies, gribēju tad civilizēti pielikt punktu, bet viņš laikam vēl pārāk jauns, lai tādā veidā kārtotu attiecības..:) Nu nav klikšķa uz viņu- man nepatīk viņa ģērbšanās stils, viņš nesmaržo (smejieties vien, bet tas nav mazsvarīgi), viņam trūkst arī tās nopietnības, attieksmes īstās. Protams, humoru manējo viņš saprot, tas bija pluss, bet tas, šķiet, arī viss, kas mani piesaistīja. Tad nu lūk, piezvanīju, lai uz tēju aicinātu mutiski un pie reizes dzirdētu, kā tad šis reaģēs. Norunājām 5min apmēram, un sapratu, ka viņam vienkārši nav nekādas prakses, kā atšūt meiteni pieklājīgi:D Ar iepriekšējo meiteni viņš bija izšķīries pavisam muļķīgi- draudzējušies bija ~ mēnesi, kad viņa nav viņu sagaidījusi pēc kāda brauciena un aizbraukusi mājās. Viņš apvainojies un tā arī viss beidzies. Muļķīgi, bērnišķīgi- nu piekritīsiet! Un pats labākais šai visā ir tas, ka viņš esot pēc tam 3 mēnešus sērojis un nenormālākajā depresijā bijis. Sviests! Nemēģina neko darīt, un tad sēro 3 mēnešus..
Nu lūk, pie nekāda slēdziena tā arī nenonācām, jo uz jautājumiem viņš atbildēja- "nezinu, varbūt, iespējams". Es arī neuzmācos vairs, zināju, ka tā bija pēdējā reize, kad viņam zvanu.
Šodien saņēmu sms: "Atvaino, es nevaru sevi iedomāties ka attiecību cilvēku! Varbūt nava tas īstais klikt! :/ piedod:( bet uz tēju varam aiziet! Kad būs brīvāks, ziņošu!"
Ha! -tāda bija mana reakcija:) Un viss, pilnīgi nekā cita. Nu nebija mums attiecību, es tak jau reiz te rakstīju- esmu brīva meitene! Tagad bez sirdsapziņas pārmetumiem varēšu droši satikties ar citiem...;)
Piecēlos šodien 10-00, lai arī rīts bija brīvs no darīšanām un skolas, bet sagribējās pastrādāt- tagad to varu arī no mājām darīt:) papļāpāju ar yebal, pasmējāmies par viņa face.lv bildi, kur kaut kas balts uz mapītes nokritis. Nekādi nevarēju uzminēt, kas... eh:)'
Tagad gribu pieteikties frizierim rītdienai, aiziet uz kino, tad uz lekciju.
Un atkal- yebal.
Garastāvoklis:: [mood icon] jauks
Mūzika: Nāk nakts, un pie debesīm parādās zvaigznes..

(17 jau sačukstējušies | iečuksti)


Iepriekšējā diena [Arhivētais] Nākošā diena
nightswimming - 27. Septembris 2006

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
Jaunākie Cibiņi
Draugiem.el vē
Uzaicini uz kino
Atsūti sms

> Go to Top
Sviesta Ciba