Augusts 11., 2006


15:10
rītdiena solās būt lieliska!
Garastāvoklis:: [mood icon]
Mūzika: Damien Rice B sides

(iečuksti)

16:08 - iepriekšējo dienu [īss] apskats
Tā.
Svētdien vakarā, kā jau lasījāt, es ar līkumu līkumiem, bet tomēr tiku līdz mājām, kur mani gaidīja siltas vakariņas (mamma bija paspējusi uztaisīt, lai gan par manu atbraukšanu uzzināja tikai tad, kad es jau biju autobusā:) Nākamās dienas pagāja atpūšoties- ēdu zirņus, gājām ēst uz mežu avenes, gulējām, skatījāmies TV, drusciņ pieklājības pēc arī pastrādājām, bet tas bija sīkums:) Mana skolas laiku sirdsdraudzene, tagad mācītājsieva, atkal iedeva kurvīti. Dāvana viņu gaida jau sen, tikai vienmēr, kad es esmu laukos, viņa ir aizņemta un otrādi.. Eh. Tā vien rādās, ka šogad mūsu tradicionālais dzimšanas dienu tusiņš izpaliks.. Žēl, protams, bet ko padarīsi.
(Jā, es esmu kļuvusi par pilsētas skarbo meiteni, kas visu uzņem viegli un nepārdzīvo)
Trešdien devāmies uz Jpili, no kurienes bija paredzēta mana aizceļošana atpakaļ uz Rīgas mājām. Pirms tam nopirku Nike mugursomu (īpaši Tallinas braucienam domātu), darba nākamās dienas "Mežakaķim"- sporta bikses un botiņas, kas nemaz nav botiņas. Nauda bija iztērēta un mierīgu sirdi varēju doties atpakaļ uz pilsētu.
Pirms tam, vēl Jpilī esot, viena no Tallinas ceļabiedrēm atsūtīja ziņu, ka tomēr netiek. Žēl, protams. Bet nekas, gan citrreiz. Piezvanīju arī savam domātājam, kurš arī iedeva kurvīti(kā jau gaīdīju:), jo tikko nopircis mašīnu un naudiņas neesot:) Bet tas arī nekas- vakarā, kad jau biju Rīgā, piezvanīja viņš pats un piedāvāja braukt peldēties. Nu ko- laižam arī:) Ūdenī gan neielīdu, taču ar interesi (un virsjaku mugurā, jo bija pavēss...) vēroju, kā vēso ūdeni baudīja viņš un viņa draugs. Neesot bijis auksti, lielākā problēma esot ielīst, pēc tam jau esot ok- tā viņi teica. Nu, nez. Es tomēr nenoticēju un paliku krastā, drošs paliek nedrošs, turklāt peldēt joprojām nemāku:)
Pašā vakarā ierados mājās, sāku skatīties kaut kādu filmu(sitiet nost, neatceros, kuru!), bet tomēr ilgi neizturēju. Nebija arī ko ēst, bračka esot atklājis, ka skapī esošā baltmaize esot sapelējusi un izmeta ārā. Tā nu tukšā ledusskapī neko neatradīsi, un man nācās iet gulēt ar tukšu punci. Bet nekas:) slaido līniju arī jāievēro:D
Nākamā diena bija lielā kolektīva diena, kad devāmies uz "Mežakaķi".Es zināju, kas tas ir un pārāk nepriecājos- fiziskas aktivitātes, kurās jāpierāda sava varēšana vai nevarēšana, nekad nav man pārāk patikušas. Jo ir taču bezjēdzīgi piespiest sevi iet pa virvi 10 m augstumā tikai tāpēc, lai uzdzītu adrenalīnu un pārvarētu sevi/bailes. Nu nafig' to visu, es varu sevi apliecināt citādāk! Tiku līdz sarkanās trases otrajam posmam un atmetu ar roku. Lai jau tie jaunie skrien:)! Pēc tam devāmies uz "Aparjodu" stiprināt kolektīvās saites un dvēseli:) Vienvārdsakot, sīkumos neizplūdīšu un teikšu, ka kopumā man patika:)
Pašā vakarā izripinājos cauri Maximai, un starp visiem citiem sīkumiem nopirku arī lēto DVD filmu pa 0.95Ls "Daddy's girl"- par meitenīti slepkavu. Skatījos, skatījos, bet tomēr nogurums ņēma virsroku un kādos 01-13 gāju gulēt:)
Šodien bija paredzēts pirkt Tallinai biļetes, bet pirms tam viens labs draugs aizvilka uz kino. Nu nav viegli mani piecelt laicīgi, lai paspētu uz 12-15 filmu, bet es saņēmos un viņam (un arī sev) par prieku aizgāju. Skatījāmies "Thank you for smoking". Nu, ko lai saka. Jauka:) Negribas gluži recenziju te rakstīt, bet, ja nav ko darīt, tad aizejiet gan.
Pēc tam nopirku biļetes- izrādījās,ka uz agro reisu visas jau izpirktas, tad nu pirku uz 10:50. Pie tam 8Ls vietā par biļetēm maksāju studenta cenu- 7,20Ls. Nu, patīkami, protams:) Samainīju naudiņu, sakontaktējos ar biedriem un devos mājās. Tā nu esmu šeit, laimīgi secinājusi, ka draugiem el vē nedarbojas- manā gadījumā tas ir labi, jo ir lietas, kas vēl pirms brauciena jānokārto un jāpadara. Draugiem el vē šo procesu noteikti palēninātu:)
Ok, iešu ieēst. Vēl hostelim meils jāaizsūta par to, ka būsim 4 nevis 6. Varbūt var kaut ko mazāku mums dot par 6 vietīgu istabu. A ja nē, tad arī ok, gan jau:)
Kisses, dārgie. Tagad jūs zināt, kā man gājis šīs dienas. Protams, neticu, ka jums tas vispār īpaši interesē, bet mana sirdsapziņa vismaz ir tīra:D
PS. man rīt dzimšanas diena(pierakstu, lai neaizmirstu pati)
Garastāvoklis:: [mood icon] jauki
Mūzika: chasing cars

(5 jau sačukstējušies | iečuksti)

19:48
Tere Tallinn!
Homme [rīt] mind [es] olema [būt] [iekš] Tallinn.

(Jautājums: kādi ir galvenie vārdi viņu valodā, kas jāiegaumē, ja dodas uz igauņu zemi?)
Garastāvoklis:: [mood icon] taisos pamazām

(2 jau sačukstējušies | iečuksti)

20:41
ak Dies, cik stulbi aizstāvēt savu pēdējo kārtas numuru vēlēšanās, pamatojot to ar Bībeles citātu: tie pēdējie būs tie pirmie (Dobelis, TB/LNNK). Atradušies man te baigie ticīgie, phe!
Mūzika: panorāma

(3 jau sačukstējušies | iečuksti)


Iepriekšējā diena [Arhivētais] Nākošā diena
nightswimming - 11. Augusts 2006

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
Jaunākie Cibiņi
Draugiem.el vē
Uzaicini uz kino
Atsūti sms

> Go to Top
Sviesta Ciba