Augusts 3., 2006


10:29 - pēdējie prātojumi
Vienu autobusu uz Valmieru esmu jau nokavējusi, labi, ka pēc stundas ir nākamais:) Tagad bez steigas paēdīšu, sataisīšos, neko neaizmirsīšu paņemt līdzi un mierīgu sirdi došos pie Ievas. Cerams, ka laiks būs labs, nu, vismaz nelīs- nebūtu diez ko jauki iepazīt pilsētu, lūkojoties no lietussarga apakšas:) Bet vecmeitām tas nekaitēs, iespējams:))
Nākamais jaunums ir tāds, ka no vakardienas kritiena es nevaru pieskarties savam kreisajam kājas gurnam. Sāp. Gulēt arī uz tā sāna ir neiespējami. Bet nekas. Fiziskas sāpes ir paciešamas daudz labāk kā garīgas..
Rīt būs nedēļa, kopš esmu oficiāli viena. Nez, grūti pateikt un noformulēt, kā jūtos. Principā- labi. Trakākais jau garām. Es pat labprāt aizietu ar Viņu uz kino vai tāpat picu ieēst- man nebūtu nekādu sirdsāpju. Ja jums šķiet, ka mānu sevi un mēģinu arī jūs apmānīt, tā nav. Protams, Viņš bija man svarīgs cilvēks. Vajadzīgs dikti. Bet, ja Viņam neesmu vajadzīga es, tad ko tur daudz. Ceru, ka draudzībai tāpēc vien nav jāliek punkts:)
Uz Igauniju jau ir pieci 100% braucēji. vēl vajag vienu vŗieškārtas pārstāvi, lai ir līdzsvars:) Šodien hostelis atsūtīja meilu, ka būs viena room for 6 par 1740 kronām. Latviski runājot, no cilvēka ~ 13 Ls par nakti. Manuprāt, maz, ja ņem vērā, ka hostelis atrodas blakus vecpilsētai.. Raitis teica, ka esot ISIC atlaides arī- tad jau pavisam labi, ja tā būtu:)! izbraukšana būtu no rīta- vai 7:20 vai arī 8:30, Tallinā būtu jau attiecīgi 12os ar kaut ko vai 13os ar kaut ko:)

Life goes on, lai kā arī man negribas tam ticēt. Lai kā arī man viņa pietrūkst.
Mūzika: SNOW PATROL chasing cars

(iečuksti)

10:43
vsjo. goodbye!

(iečuksti)


Iepriekšējā diena [Arhivētais] Nākošā diena
nightswimming - 3. Augusts 2006

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
Jaunākie Cibiņi
Draugiem.el vē
Uzaicini uz kino
Atsūti sms

> Go to Top
Sviesta Ciba