Jūlijs 5., 2006


08:01 - Rūķīšu epopeja
Vakar pirmoreiz mūžā biju aukstā dušā- NE KRIPATIŅAS SILTĀ ŪDENS, godīgi saku! Un ne jau no laba prāta tāds pārdzīvojums.. bet viss sākās jau sen. Un vainīgi ir vienīgi Viņi-Rūķīši!
Vispirms kādu laiku atpakaļ viņi ņēmās ap 6.tramvaja sliedēm un naktīs darba ļaudīm neļāva gulēt- apkārt saslietas būdiņas, kurās dienas laikā Viņi acīmredzot krākuļoja un miegā kasīja punci, bet naktīs glabāja pārtraukumiem gatavotās maizītes. Un darbdiena šiem mazajiem sākās tieši tad, kad saules vietā debesīs nostājās mēness- Rūķīši ņēmās cits par citu skaļāk, jo, kā varu secināt pēc nostāstiem, viņiem maksāja nevis par padarīto, bet gan par to, kurš visskaļāk uzsitīs ar savu āmurīti pa sliedēm. Un tad viņi pazuda. Čuššš- vienā naktī pēkšņi bijis klusums, aizvāktas būdiņas un arī pašu mazo strādnieku vairs nav bijis..
Un tad Viņi atgriezās. Kādu rītu darbā atklājās, ka tualetē, noraujot ūdeni, tas nepārstāj tecēt. Nu- bunkurs jau pilns, bet ūdens tik' tek un tek, un tek... Pirmā doma bija- KURŠ VAKAR PĒDĒJAIS STRĀDĀJA UN GĀJA UZ MAZMĀJIŅU??? Bet pēc tam sapratām, ka atkal pie vainas ir Viņi- mazie, nešpetnie Rūķīši! Nu neko- kādu laiku gaidījām, kad pietecēs pilns un tad manuāli griezām ciet paši, kamēr nebija izsaukti meistari, lai salabotu Viņu kārtējo nedarbu.
Un tagad visbriesmīgākais, ko šie spēja izdomāt, lai man ieriebtu- maskējoties aiz "Rīgas Siltums" vārda visai manai mājai nogrieza silto ūdeni līdz pat 20.jūlijam! Attaisnojums? Siltināšanas darbi, kuru rezultātā ievērojami samazināsies siltuma zaudējumi ziemā un būšot jāmaksā mazāk, turklāt retāk būs jāveic kādreiz ikgadējie siltināšanas darbi. Nu īstenībā man ir dziļi vienalga tas viss(ne mans dzīvoklis, ne mana kaza un ne jau mūžīgi es tur dzīvošu!), bet tie stulbie rūķi tak nesaprot! Nu, tādu ļaunumu nebiju redzējusi iepriekš- tik ļoti gribēt ieriebt, ka visai Imantai bez maz vai jānogriež ūdens. Un pie tam vasaras laikā, kad baltās bikses ir netīras jau pēc dažu stundu valkāšanas un pats esi sasilis(lasi: sasvīdis) jau pēc pusstundas brauciena pārpildītā tramvajā...
Nelieši! Vienīgais, kas nāk prātā. Bet nekas- esmu spēcīga meitene, Viņiem neizdosies mani salauzt, ne, ne!!!!
Un tikko atklājās, ka Rūķīši regulāri zog darba atslēgas. nē, nu tas jau ir par daudz....

Taisam pretvienību? Lieku galvu ķīlā, ka arī Tevi viņi ir kaut kā iespaidojuši, jo VIŅI IR VISUR!
Garastāvoklis:: [mood icon] uh
Mūzika: mans CD

(3 jau sačukstējušies | iečuksti)

12:20
Nu bļāviens! tie vīrieši reizēm spēj novest līdz nelabumam ar savu slimīgo greizsirdību! Blakus sēž pinkšķoša kolēģīte, kuras 'mīļotais' vīrietis kārtējo reizi vairāk kā pusgadu ilgušajās attiecībās ir atgādinājis par viņas iepriekšējām attiecībām. Nu bļin! Tā vien gribas lamāties!
Jā, es arī esmu greizsirdīga un vienmēr būšu uz Viņa bijušajām meitenēm, tas ir tikai dabiski (mēs visi esam egoisti un privātīpašnieciski), bet.. nu jāzina taču robeža! Ar veselo saprātu jāsaprot, ka tas viss ir pagājis. Nu ok, man arī nepārāk viegli ir gājis, bet es cenšos no sirds un, šķiet, ka pagaidām izdodas!
Bet viņas vīrietis jau kuro reizi atgādina par viņas bijušajiem. Un pārmet viņai kaut ko. Nu bļāviens- ar kādām tiesībām?! Kā viņš nesaprot, ka meitene viņā ir samīlējusies līdz ausīm un pagātne ir jau sen aprakta, aizmirsta (vai vismaz nolikta visddziļākajā skapja stūrī)?? Nē, lūk, par "kļūdām esot jāmaksā".. eu nu lielais SORĪ, džekiņ, bet tev jāiet ārstēties!!
Garastāvoklis:: [mood icon] annoyed

(17 jau sačukstējušies | iečuksti)

13:26
everybody hurts

(2 jau sačukstējušies | iečuksti)


Iepriekšējā diena [Arhivētais] Nākošā diena
nightswimming - 5. Jūlijs 2006

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
Jaunākie Cibiņi
Draugiem.el vē
Uzaicini uz kino
Atsūti sms

> Go to Top
Sviesta Ciba