Jūnijs 18., 2006


20:20 - back home
Secināju, ka izlaidumu padarīšanas man nepārāk patīk. Katru gadu viens un tas pats, vienas un tās pašas frāzes, smukās kleitas un frizūras, vienmēr vienādi. Un tad ir tā- jāpriecājas, ja esi dabūjis sēdvietu zālē, kur minimālā t` svārstās no +25 līdz +35 grādiem pēc Celsija, turklāt visā šajā karstumā jāmēģina izskatīties pēc iespējas labāk, lai visi redz, cik labi man klājas. Smaidi visapkārt, izliecies baigi apmierinātais ar dzīvi un visi tam notic (kāds arī bija mērķis) :) Lūk, un pēc tam galvenais ir fiksi pazust, lai nepaspēj kāds pienākt klāt un tēlot, ka viņam interesē, kā man iet. Protams, ir daži cilvēi, kuriem patiešām interesē, kā man iet, bet tādu ir maz..
Un vēl es sapratu, ka negribētu dzīvot laukos. Nu, ne jau pavisam negribētu, bet negribētu nekādas savas saimniecības, dārzus, laukus, lopus.. gribētu, lai man būtu sava māja, savs mauriņš, bet mājai būtu jābūt ar visām ērtībām- auksto/silto ūdeni, tualeti, dušu, vannu un visu, visu pārējo. Un vienīgais lopiņš manās mājās būtu suns. Mazs pēc izmēra- taksis, mopsis, kaut kas tamlīdzīgs. Tāds mīļš;) Un vēl man būs smuks, kopts mauriņš. Puķu pārāk daudz nebūs(varbūt nebūs vispār, jo tām ir vajadzīgs laiks un cītīga kopšana), bet varbūt es varēšu atļauties algot kādu, kurš nedēļā reizi nāks un sakārtos manu dārzu- nopļaus mauriņu, izravēs un sakops puķes, sadizainerēs visu..;)) Mājai būs 2 stāvi- apakšā būs maza, bet mīļa virtuve un viesistaba, savienota ar virtuvi. Platekrāna televizors- hokejam un mājas kino (Moulin Rouge uz liela ekrāna.. mmmm), diezgan plaša grīda (lai kādreiz vīna iespaidā var uzdejot). Vēl pirmajā stāvā būtu neliels darba kabinetiņš ar grāmatu plauktiem, datoru, rakstāmgaldu un ādas krēslu.. Abos stāvos būtu tualete, bet varbūt tomēr tā būtu tikai pirmajā, vēl nezinu. Otrajā stāvā būtu 2 istabas- vienu (vislielāko) aizpildītu milzīga gulta, bet ne pārāk romantiskā stilā, drīzāk tāds klasiskais variants, bez baldahīniem un pūkainiem mežģīņu aizkariem. Otrajā istabiņā būtu tāds kā noliktavas variants (iebūvēts skapis, milzīgs spogulis, utml..) un viesu uzņemšanai- gulta, ja nu kāds vēlētos paciemoties, protams, droši varētu to darīt:) Otrajā stāvā būtu arī diezgan liela vanna, iespējams, nevis balta, bet kādā siltā tonī.. nu, vispār- krāsu pielāgotu flīzēm:D Bet būtība butu izmērā- liela, liela, liela.. Un nekad netrūktu visādu smaržīgo lietiņu- burbuļbumbu, putu, sveču.. Eh, es romantiķe:)
Novirzījos no tēmas.
Un vispār- šodienai laikam garo tekstu pietiks. Bet drīz būs vēl. Šis tas jāpieraksta, lai pēc gada atcerētos tikpat spilgti kā šobrīd..
Garastāvoklis:: [mood icon] sasapņojusies
Mūzika: Star Fm

(iečuksti)

22:40 - lūk, tā!
Sievietei vairāk neko nevajag kā uzmanību.
Garastāvoklis:: [mood icon] gudrā doma
Mūzika: Brian Adamss

(2 jau sačukstējušies | iečuksti)


Iepriekšējā diena [Arhivētais] Nākošā diena
nightswimming - 18. Jūnijs 2006

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
Jaunākie Cibiņi
Draugiem.el vē
Uzaicini uz kino
Atsūti sms

> Go to Top
Sviesta Ciba