Jūnijs 16., 2006


09:21 - labrīt!
Agri rīti ir jauki tikai dažos gadījumos:
1) ja mosties kādam blakus [un pazīsti šo cilvēku]
2) ja zini, ka diena drīz beigsies un nākošajā varēsi izgulēt visu nedēļas laikā zaudēto miegu
3) ja neesi gājis vispār gulēt un rītu sagaidi, veroties saullēktā vai sēžot kafejnīcā, satinies kāda apskāvienos [skatoties, kā gar logu kaut kur steidzas aizpampuši darbaļaudis]

[citu variantu nav]

***
Besī ārā- kāpēc vēlmi pēc taisnības pasniedzēji un daži vārdā nenosaucami kursabiedri sauc par trakošanu? Un par ko te apvainoties, ko!?
Garastāvoklis:: [mood icon] gribu čučēt
Mūzika: Brainstorm

(3 jau sačukstējušies | iečuksti)

13:24 - pīkstu un pukstu
man joprojām nāk miegs. eh. Turklāt izgulēšanās gaidāma tikai labi ja svētdien- šovakar uz mājām, rīt no rīta uz Jpili, vakarā uz izlaidumu un svētdien 5-30 jau autobusā uz galvaspilsētu (mēģinot iemigt, nesalaužot sprandu)..
Vakardienas filma bija laba, un, ja es skatītos viena, noteikti vairāk domātu līdzi un galarezultāts būtu slapjš. Es klusām šņukstētu, bet asaras neslaucītu- ja asaras un/vai degunu slauka, tās paliek sarkanas un nākamajā rītā acu praktiski vars nav- to vietā ir divas šauras ādas krociņas, caur kurām [pārsteidzošā kārtā] kaut ko var arī saskatīt. Tāpēc man labāk patīk, ja tās dabiski rit savu ceļu pār vaigiem, kaklu un sažūst krekliņā.. Bet vakar noturējos. Vienā brīdi gan likās, ka nu būs, būsssss... bet saņēmos:) Kaut gan reizēm vajag ļaut sev izraudāties.
Un... jam. Es gribēju vakar pateikt, ka esmu viņam tā īpaši pieķērusies, bet tomēr nepateicu. Atliek vien cerēt, ka viņš to nojauš... bet es pateikšu.
Garastāvoklis:: [mood icon] touched
Mūzika: it's all about you

(iečuksti)


Iepriekšējā diena [Arhivētais] Nākošā diena
nightswimming - 16. Jūnijs 2006

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
Jaunākie Cibiņi
Draugiem.el vē
Uzaicini uz kino
Atsūti sms

> Go to Top
Sviesta Ciba