Jūnijs 15., 2006


13:25 - apsveicu!
nu lūk, tomēr, pēc ilgām pārdomām esmu šeit. Iemesli? Pabeidzu 2.kursu, un secināju, ka skola līdz šim bija aizņēmusi lielu daļu manas dzīves un uztraukumu. Secināju, ka tagad man ir pārāk daudz brīvu domu, kurām nav par ko satraukties, tobiš, trūkst kaut kā. Un nu lūk- tagad es rakstīšu dienasgrāmatu katrā brīvā brīdī (starpcitu, šodienas horoskopā tas tieši bija teikts, ka man uznāks radošais uzplūds- nez, kā tas izskatās, bet pieņemu, ka jau esmu tajā).
Tāks. Šobrīd ir labi. Nesen piecēlos (un beidzot pēc seniem laikiem atļāvos pagulēt cik ilgi vien gribās), tagad vēl daži darbiņi gaidāmi un vakars arī rādās būs jauks:)
Aizčāpošu pie manikīra, beidzot kaut kas jādara ar nagiem, turklāt sestdien izlaidums- jāparāda sevi no tās viselegantākās puses:)
Garastāvoklis:: [mood icon] jipiii
Mūzika: Outlandish "I only ask of God"

(iečuksti)

13:35 - modināšu, bet protams!
jauki:) kāds ir ļoti noguris un tūliņ kritīs gultā, lai atgūtu negulēto naktsmieru, bet tomēr- tai pašā laikā grib mani satikt. Tāpēc pirms došanās ciemos man būšot viņš jāpamodina. Uh, ceru, ka tas nāks viegli un tās ierastās pukstēšanas, kas raksturīga tikko pamodinātam cilvēkam, nebūs:) Bet, ja būs, tad es vienalga nelikšos mierā:D
Jo es arī gribu satikt viņu, pat ļoti.
Garastāvoklis:: [mood icon] full
Mūzika: tā pati joprojām

(1 jau sačukstējušies | iečuksti)


Iepriekšējā diena [Arhivētais] Nākošā diena
nightswimming - 15. Jūnijs 2006

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
Jaunākie Cibiņi
Draugiem.el vē
Uzaicini uz kino
Atsūti sms

> Go to Top
Sviesta Ciba