March 16th, 2009

03:04 pm
biblioteekaa, kur inbox ir "porn" *

Sodien Ennaa liist lietus, taa sheit esot biezhi, saka aziaatiskas izcelsmes spaanu meitene, kas sheit ir erasmusaa jau no oktobra. vakar spiideeja spozha saule un peec milziigaam pusdienaam pie dzovanni, mees kopaa ar vinu un muusu pirmo iepaziito jaunieti, puisi no eegiptes, deveemies uz pilseetas augseejo dalu, to kas kalnos, un tagad lietainaa miglaa nav saskataama. drupas un arkas, spilgti zalja zaale un viegls veejsh, skujkoki un palmas vienuviet un taads miers, ka visa dziive shkiet milziiga steiga, par ko uz zilu debesu un pilseetas panoraamas fona naak tikai miera pilni smiekli.
te visur ir loti skaisti un zalji, svaigs kalnu gaiss un melodiski zvani no vecaam bazniicaam. mieriiga mazpilseetas atmosfeera mijiedarbojas ar studentisku aktivitaates nerimtiibu un izzinas alkaam.veci siciilju opji autobusaa izteiksmiigi zestikulee un runaa valodaa, ko pat vieteejie itaali iisti nesaprot, bet jauniesi ar lekciju pierakstiem rokaa izliekusies skolaa paar palodzi un piipeee. visi tik draudziigi, ka briizhiem pat jociigi paliek. ne taa draudziigi, ka smaida iepaziistoties, bet taa, kA, ieraugot, ka esam atnaakushas pie aizverta veikala, pienaak klaat un piedaava aizvest uz kaadu, kas valaa.
skolaa pagaidaam viss veel diezgan haotiski, tiekam suutiitas no viena kabineta uz otru un tad taalaak. sodien meeginaasim apmekleet kaadu lekciju, saraksti, ko izdevaas dabuut gan ir visai aptuveni, bet nevareetu saciit, ka shii nezina buutu iipasi trauceejosa.
aa.un paarsteidzosi daudzi te runaa franciski, lielaakoties taapeec, ka rados katram pa kaadam francu onkulim, pie kaa beerniiba pavadiita.

* (PS) siis vinu iipatneejaas web lapu kategorizaacijas deel man diemzeel nebuus pieejams meils, kameer neizveidosu jaunu pastkasti kaadaa te akcepteetaa pasta serverii.