|
Jul. 25th, 2010|01:22 pm |
es jums stāstīšu tā: šajā karstajā laikmetā isbbrīnišķīgākais ēdiens, ko var lietot vienmēr un visur (jo es, piemēram, ēdu pa ceļam vai mājās vnk knakstos, ēdienreizes kā tādas man neeksistē) - nopērk viekalā saldetās garneles. Tās, kas jau nolobītas un apvārītas. Ideāli, ja tās lielās 16-32 izmēra. Tad nu ver plastmasas paku vaļā, kādu brīsniņu pagaida, kad pakusušas un vienu pa vienai ēd nost. Vēsas, ar ledutiņu iekšā un to feino, maigo jūras garšu, ne par daudz, ne par maz.
kā arī ap šo laiku esmu tik caur un caur sakarsējusies, ka prātā sāku pārlikt domu par nepieciešamību pēc kāda forša, balta portvīniņa ar aukstu muskatvīnogu sulu. tūdaļ, tūdaļ |
|