21 July 2004 @ 06:40 pm
 
es tik šausmīgi mētājos pa dzīvi, ka pat sāku apsvērt domu uzsākt vācu filoloģijas studijas. un vispār man arī sāk likties, ka mani nekas neinteresē, it īpaši iedomājoties par 4-5 gadiem, pēc kuriem es būšu palikusi veca, bet es neesmu radusies apstāties pusceļā.
 
 
( Post a new comment )
pašpiesārņojums[info]beznosaukuma on July 21st, 2004 - 06:58 pm
man arī pārāk bieži liekas, ka nekas neinteresē. bet nu labi, es sēžu savā akadēmijā, brīžiem pat aizrautīgi mācos un nemūžam neiedomātos izstāties, jo nu akadēmija ir un paliek mana dārgā akadēmija.
bet tev taču ir normāls darbs (tikai man nav ne jausmas kur un par ko tu strādā), kaut kādi grādi tač arī vai ne? kur tu ellē ratā to vācu filoloģiju liksi?
(Reply) (Thread) (Link)
eič sī[info]hellcat on July 22nd, 2004 - 08:36 am
viss man ir normāls, nu kā jau standartcilvēkiem pienākas, nekas pārlieku aizrautīgs, rutīna un tādas lietas, taču esmu apmierināta, darbā stresa nav, kolēģi jauki, visādi bonusi. lai gan tas viss nesakrīt ar kaut kādiem maniem sapņiem un mazā klaidoņa dvēseli, esmu kaut kā labi iestrēgusi un jūtos diezgan pašpietiekama.
bet vācu filoloģija, tas tak būtu jauki, es beidzot kārtīgi to valodu apgūtu un varētu lasīt grāmatas vācu valodā :) redz, pirms gadiem 5, kad izvēlējos studijas, es arī domāju - kur es to un to likšu, par ko es pēc tam varēšu strādāt, ja būšu beigusi. tagad mani tas īpaši neinteresē, kur es varēšu to pielietot. gribas kaut ko priekš sevis vienkārši. kaut ko, kas varētu interesēt. un valodas man patīk.
(Reply) (Parent) (Link)
Maksims Aleksanders[info]maksims on July 21st, 2004 - 06:59 pm
Foršajam Geļketam
Piecgade - Lielais Pārskata periods. Viena paziņa arī rakstīja, ka, ja viņa būtu pirms pieciem gadiem iedomājusies, ko viņa tagad dara, būtu apvēmusies. :)
(Reply) (Thread) (Link)
eič sī[info]hellcat on July 22nd, 2004 - 08:41 am
Re: Foršajam Geļketam
par laimi, ar mani tik traki nav, nu un 18 gadu vecumā tāpat neko prātīgu nevar izdomāt. es apbrīnoju tos cilvēkus, kas jau no tīņa gadiem zina, par ko grib kļūt, bet nevarētu teikt, ka ļoti būtu gribējusi būt viņu vietā :)
(Reply) (Parent) (Link)
Alnis[info]alniz on July 21st, 2004 - 10:44 pm
Vaacu filologi?? Vai maz shtimee?? Das shtimt?..... Zupa vaaren un tada garaa?

Vai varbuut tomeer biologjiju? Un kaa ar astrologjiju? Vai to9meer par kosmonauti? adomaa kaartiigi! LAi vismaz kaut cik interesee!! Atceries, kaa muus maacija- uztaisi vairaakas skalas (interese, lietderiiba, izmaksas), vai cuar SWOT analiizi! Un tad jau redzeesi rezultaatu!!! Un vai vajag graadu?.... Varbuut visadi kursi? Vai ceturto bakalauru?

eh, es jau arii 1 stipai pieteicos, un arii skatijos iespeejas, man arii naaca veemiens... Ts kas interesee, tas ir maz kur liekams..

Vienigi var mieirnat sevi ar domu, ka savi 87% cilveeki ta pat nekad taa isiti nesradaa savaa laucinjaa! Un vacu filologs ari var nodereet!

aber ja woll!;P

p.s. bet re kaa maaki pakjert uz parsteiguma!
(Reply) (Thread) (Link)
eič sī[info]hellcat on July 22nd, 2004 - 08:49 am
man liekas, ka bioloģijai nav neklātienes, un ko es tagad šitādā vecumā (khe) vairākus gadus klātienē? nē, bioloģija paliks mans mūža nepiepildītais sapnis, kaut kā tā, un es nemaz ar nezinu, vai man tas patiktu, ja es to studētu.
un nav vairs laika apdomāt kārtīgi, vismaz uz šo gadu. varētu jau vēl vienu gadu fufeļot, bet es tāpat attaptos nākamgad ap šo laiku un saprastu, ka atkal esmu palaidusi visu garām.

nu jaa, bet vai ir kaut kaadi rezultaati par to stiipu? man liekas, ka tak jau pasen pieteicies. vakar es arii gandriiz NEKO praatiigu neatradu. visdriizaak ka jaaiet uz arodskolu :) tur es varu atrast daudz vairaak intereseejoshu lietu.

un man jau nevajag kaut ko taadu, ko peec tam varu izmantot darbaa, es gribu prieksh sevis maaciities. es arii visdriizaak ka nestraadaashu savaa profesijaa, kaut kaa tas viss man negriezh.

labi, man veel ir paaris dienas.
(Reply) (Parent) (Link)
Hege: pashportrets[info]hege on July 22nd, 2004 - 10:28 am
jautri!!! man radas lidzigas domas par spaanju valodas studijam..bet tad ari sapratu, ka bushu veca, kad pabeigsu..un nekur aizbraukt nevareshu.. vispar pietruks telpas un laika brivibas... :)
(Reply) (Thread) (Link)
eič sī[info]hellcat on July 22nd, 2004 - 10:36 am
ja tā padomā, traki, ka 20 gadīgi cilvēki satraucas par vecumu. varbūt, ka līdz gadiem 30 vajag šlinderēt apkārt un pēc tam mācīties? tad arī būs nedaudz mazāks iekāriens klaiņot un varēs uz vietas nosēdēt. lai gan kas to lai zina.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
Hege[info]hege on July 22nd, 2004 - 10:42 am
tad bus berniem dupshi jaslauka..
varbut. kas zin. nee.. es megjinashu ar magjistru..konkurss stipai liels..bet redzes. ja nesanaaks - gads brivibas un svaiga gaisa :)
(Reply) (Parent) (Link)
murks: gose[info]murks on July 23rd, 2004 - 01:48 pm
höllenkatze :)
(Reply) (Thread) (Link)
eič sī[info]hellcat on July 23rd, 2004 - 03:24 pm
atkal būs jāmaina nosaukums :)
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
murks: gose[info]murks on July 23rd, 2004 - 03:30 pm
Tev nu gan neiet ... :P
(Reply) (Parent) (Link)