20 February 2007 @ 06:30 pm
 
baigi skhrobiigi palikaas peec ieieshanas Tommy Hilfiger veikalaa, iegaaju kaa tuurists apskatiities, jo es zinu, ka es nekad neko nepirkshu veikalaa, kuraa mantas mazu beernu nevainiigaas rocinjaas gatavotas, bet driizaak palika skumji cilveeku deelj, kaut kaadas daamiites ar brown thomas iepirkumu maisinjiem smalkaas draanaas skataas parastus daargus dzhemperiishus, kuru vieniigaa atshkiriiba ir sarkani zili baltais logo redzamaa vietaa.
es pat nezinu, kas taas taadas par skumjaam, taadas pashas kaa pagaajshruden riigaa, kad mees ar kenu taadi noplukushi prikola peec iegaajaam kaut kaadaa somu veikalaa, ko tur tikko atklaaja, ka tik ne dolce un gabana, varbuut gucci, kaut kas no tiem, kas man riebjas, jo tajos nav ne kripatas veclaiciiga skaistuma, tikai spozhums un spiigulji, un naudiigas sievietes dzeera shampanieti, vinjas visas bija krievietes, lai gan tam nav noziimes. un peec tam mees ar riebumu izgaajaam aaraa un peec minuuteem piecaam uz taas vieniigaas ielas vecriigaa, kur es esmu redzeejusi atkritumu konteinerus, tur rakaajaas divas sievietes un kakjis un man palika tika slikti.
taapec neviens man tagad nevarat paarmest to, ko es teikshu, bet ir tik skumji, ka sociaalisms neizdevaas, bet kapitaalisms darbojas, un ideaali, ai nu.
 
 
( Post a new comment )
Shelly[info]shelly on February 21st, 2007 - 07:51 am
Es varu vienīgi piebilst, ka sociālisms nevarēja izdoties. Tā nebija nejaušība, tā diemžēl bija likumsakarība.
(Reply) (Thread) (Link)
eič sī[info]hellcat on February 21st, 2007 - 08:53 pm
tam es pilniibaa piekriitu, tieshi taapeec jau zheel, jo ideaali tachu tik skaisti :)
(Reply) (Parent) (Link)
Alnis[info]alniz on February 21st, 2007 - 01:01 pm
mees kievas centraa bijaam milioniera art galerijaa... nu taa.. un tad arii palikas jociigi, kaapeec kijevas centra avajag atvelet tik lielu telpu kaut kaadai ljotisuuuuuda gleznai, kur nav ne kripatinjas maaxlas.


un tomer kategorija pieprasa savu.////un laikam jau arii taa ir sabiedriiba pato, kas no vinjiem (naudiigajiem un skaistajiem un populaarajiem ) pieprasa labi izskatities.. un nedod dies uzvilkt penija dzhemperi... tev pajautas, kas jums muguraa un viss... buusi leetaa
(Reply) (Thread) (Link)
eič sī[info]hellcat on February 21st, 2007 - 08:55 pm
un kas sleepjas zem taam baileem izskatiities leetaakai par tuukstoshu pirktu kleitu? man ir gruuti saprast to sabiedriibu un man vinja absoluuti kretinee un iespeejams, ka iedzen kaut kaados nepilnveertiibas kompleksos ar savu attieksmi, bet taa jau laikam ir mana probleema.
(Reply) (Parent) (Link)