eič sī
28 June 2004 @ 09:34 am
grēkāzis  
pie visa šobrīdējā vainīgs Šeins Makgovans. Vēl jau varētu teikt, ka viņa mamma un tētis, par to, ka viņš piedzimis, bet nē, tas būtu pārāk tālu un bezgalīgi, jo tad varētu teikt, ka viņa vecvecāki un vecvecvecāki. Aprobežosimies ar pašu Šeinu. Nolādēts, Šein, ja tevis nebūtu, es šodien nejustos kā pusvārīta vista.

es vēlāk uzrakstīšu kaut ko vēl, sasodīts, es šodien nedrīkstu lažoties, bet es jau esmu zaudējusi stundu sava laika, lai izlasītu jūsu brīvdienu ierakstus.
 
 
Current Mood: pus uz pus
 
 
eič sī
28 June 2004 @ 12:29 pm
 
Viss notika tā, ka Līgo vakaru mēs pavadījām, sēžot Gdaņskas alus dārzā, gaidot, kad beigs līt, un vērojot satracinātu futbola fanu pūli, kas kādu stundu vazājās apkārt un kliedza “Lechia Gdansk!” Bija lieliska sajūta, zinot, ka visa Latvija svin svētkus, no kuriem ir izdevies aizbēgt. Vispār Gdaņskā mēs nokļuvām nejauši, ar vienu mašīnu no Bauskas. Varšava varēja vienu dienu pagaidīt.

Ja tā godīgi, tad neko daudz mēs tajās 5 nepilnajās dienās Polijā neizdarījām, nu divas dienas mēs nogulējām, vienkārši ārprātīgi, un vienu dienu mēs veicām šopingu, es nekad neesmu veselu dienu veltījusi tikai šopingam. Pašu Varšavu mēs apskatījām tikai kādas 5 stundas no visa tā laika. Neskatoties uz visiem skeptiķiem, kas saka, ka tur nav smuki, es teikšu, ka man likās, ka ir gan. Protams, ka ir tur arī nesmuki, bet dažās vietās ir ļoti smuki.

Jā, un, protams, koncerts, bet par to atsevišķi.
 
 
eič sī
28 June 2004 @ 12:48 pm
Lenny Kravitz  
jā, Lennijs joprojām ir seksīgākais vīrietis, tiesa, nedaudz tāds funky. viņš tur tā gorījās pa skatuvi un sākumā kaut kādus kreisos tekstus bīdīja. Vismaz publika īpaši neuzķēra. Par dziesmu izpildījumu gan es biju un joprojām esmu sajūsmā. Kā neprofesionālim man tas viss likās perfekti un kvalitatīvi.
un tad viņš ielēca pūlī un pēcāk skraidīja apkārt, vienā mirklī viņš bija tik tuvu man, tikai kādi trīs metri mūs šķīra, bet tas pūlis saspiedās starp mums, ak, kā man neveicās, es visu atpakaļceļu raudāju, ka man neizdevās viņam pieskarties. es zinu, ka viņš noteikti būtu sajutis manu mīlestību pret viņu un mēs būtu tad apprecējušies un dzīvotu happilly ever after.
pēc tās apkārtskraidīšanas mums kaut kā izdevās iekļūt B sektorā, kas bija krutāks par C sektoru, kurā mēs iepriekš lēkājām. Līga teica, ka Lenijs viņai miedza ar aci, nē, viņš noteikti man miedza ar aci, mēs taču stāvējām blakus, viņa noteikti sajauca. Un tad viņš teica - I wanna see everybody, put your hands in the air. Hey, I don't see Hellcat, I wanna see hellcat, please, show me where is hellcat. Oh, here you are, my darling.
Tā ka vismaz tas remdēja manas asaras atpakaļceļā, varbūt tomēr mums vēl būs iespēja būt kopā. jā, mums noteikti vēl būs tāda iespēja!
 
 
Current Mood: :)