28 June 2004 @ 09:34 am
grēkāzis  
pie visa šobrīdējā vainīgs Šeins Makgovans. Vēl jau varētu teikt, ka viņa mamma un tētis, par to, ka viņš piedzimis, bet nē, tas būtu pārāk tālu un bezgalīgi, jo tad varētu teikt, ka viņa vecvecāki un vecvecvecāki. Aprobežosimies ar pašu Šeinu. Nolādēts, Šein, ja tevis nebūtu, es šodien nejustos kā pusvārīta vista.

es vēlāk uzrakstīšu kaut ko vēl, sasodīts, es šodien nedrīkstu lažoties, bet es jau esmu zaudējusi stundu sava laika, lai izlasītu jūsu brīvdienu ierakstus.
 
 
Current Mood: pus uz pus
 
 
( Post a new comment )
pašpiesārņojums[info]beznosaukuma on June 28th, 2004 - 12:35 pm
visu cieņu makgovanam, bet kāds tev šeins, kur palika lenijs?
(Reply) (Thread) (Link)
eič sī[info]hellcat on June 28th, 2004 - 12:39 pm
lenijs bija tikai tāpēc, ka iepriekš bija šeins. it's a long story. ja nebūtu šeina, tad tagad nebūtu lenija. kaut kā tamlīdzīgi :)
(Reply) (Parent) (Link)
Alnis[info]alniz on June 28th, 2004 - 03:36 pm
Bet tad jau patiesibaa Tu ta ajuties Leniaj delej??!! Nu ja Sheins bija aizsaakums??? Vai tomeer otraadi?? Pastasti, pastasti garo story!!!

Eh... Kaa man patiik, cilvekei, kas nesvineejja Janjus!! Jo uz tiem, kas svineeja, esmu aarpraatigi skaudiiga!!:P

Bet mees Sp. garaa atziimeejaam 6dien vakaraa- klausoties zirgos un dzerot garrrdu viinu!!... Kas tad tur, dazhas dienas uz priekshu vai apakalj!!!:P

bet prieks, ka Tur biji!!! Tieshaam!!! Zzhetons tev!:)

buchas, a

p.s. tikai nepastastiji par cleju apakalj!!!
(Reply) (Thread) (Link)
eič sī[info]hellcat on June 28th, 2004 - 03:46 pm
ai, nē, Lennijs tur neprichom. vienkaarshi kjeede ir taada, ka es suudiigi shodien juutos, jo nu tur visaadas izklaides un nogurdinoshais celjs un alkohols, you know, bet taa visa nebuutu, ja es nebrauktu uz koncertu, es braucu uz koncertu, jo andzhejs muus aicinaaja, bet es nezinaatu taadu andzheju, ja vinjsh nebuutu huberta draugs, bet es nezinaatu taadu hubertu, ja vinjsh ar liigu nebuutu iepazinies sheina koncertaa Riigaa. Taatad sheins ir vainiigs!

heh, un kas tur ko staastiit par atpakaljcelju! atpakaljceljsh bija kaa jau kaartiigiem pilsonjiem pienaakas ieksh autobusa. un maajaas es biju shoriit ap pieciem. taapeec arii juutos ne shaa, ne taa.

a bet jaanji, nu man jaanji tikai vienreiz muuzhaa ir patikushi, un arii shii gada nejaanji man patika, protams :))
(Reply) (Parent) (Link)