Заметки алкоголика и придурка

26. Janvāris 2022

01:35

08:05 - mēris

https://www.ons.gov.uk/aboutus/transparencyandgovernance/freedomofinformationfoi/covid19alonewithnounderlininghealthissuesnovemeber2019todecember2021
https://www.ons.gov.uk/aboutus/transparencyandgovernance/freedomofinformationfoi/covid19deathsandautopsiesfeb2020todec2021

08:12 - muh individuālisms

08:16 - sink of ze čīldren

https://alexberenson.substack.com/p/remember-how-health-authorities-said

"The risk increased with the number of doses that the dams had received, researchers found. Cows that had received at least three doses had 30 times the odds of having a calf with the illness, and those had received at least five doses had a risk more than 40 times as high."
--
"The risk also increased steadily with time - it was far higher in calves whose dams had received the vaccine years insread of months earlier."

18:26

Viena uzkrītoša pazīme idiokrātijas tuvībai - katastrofāls kritums interneta lapu kvalitātē kā no formas tās satura viedokļa. Teksti ar milzīgiem burtiem, kur ekrānā ietilps labi, ja viena rindkopa un, lai lasītu tālāk, jāklikšķina milzīga poga tā, ka pat tekstu, kas ir apjomā mazs un būtu izlasāms minūtes laikā, sanāk mocīt ilgāk dēļ nemitīgās klikšķināšanas un skrullēšanas. Turpat blakus milzīgas bezjēdzīgas bildes gan tekstā gan, lai reklamētu pārējo saita saturu. Pārskatāmība un ātrums salīdzinājumā ar html laikiem pilnīgs amatierisms.

Tas pats ar saturu. Tāda sajūta, ka lielāko daļu raksta tīneidžeri vai somāļi. Pārsvarā neinformatīvi, pilns ar captain obvious tuftu, lietas tiek skaidrotas tā itkā lasītāji būtu bērni un viņiem visu jāsagremo un vēl mutīti jāaiztaisa. Bieži rodas ispaids, ka viens un tas pats kontents, tikai ar minōrām izmaiņām, ir kopīpeistots pa 10-15 dažādiem no-name saitiem (tas droši vien tā arī ir, kas arī ir tupizna). Pēdējā laikā pie sērča nereti lieku klāt "forum", jo parasti cilvēki internetos tās pašas lietas izklāsta kompetentāk un bez vajadzības skatīt nez kādu bloated lapeli, kas izskatās pēc interaktīvas bilžu grāmatas bērnudārzniekiem. Runa pamatā par tehnisku informāciju, preču recenzijām, 'solūšeniem' utml.
Powered by Sviesta Ciba