[icon] fadu - Post a comment
View:Recent Entries.
View:Archive.
View:Friends.
View:User Info.

Subject:nu ja visi, tad es aŗ
Time:09:33 pm



Vērsis
(20. aprīlis - 20. maijs)

Ietekme: Venera, Mēness.
Simbols: Vērsis (spārnains), govs ??? (spārnains). Hmmm –kas tur šodien kaut ko  stāstīja par lidojošām  govīm??? ;oDDD 
Krāsas: citronkrāsa, dzeltena, spilgti gaiši zils, tumši oranžs, citronzaļš, oranžs un visas pavasara krāsas (sarkana krāsa - neveiksmīga).
Akmeņi: tirkīzs, safīrs, agats, opāls, smaragds, zaļš marmors, nefrīts.
Puķes: krēmenes, ceriņi.
Talismans: pūce, zelta vērsis.
Veiksmīgākās dienas: pirmdiena, piektdiena. (!!! E tak  teicu!!!)
Neveiksmīgākā diena: otrdiena.
Valstis: Īrija, Polija, Irāka, Irāna, Afganistāna, Austrālija, Šveice

Veselība Vērša zīmē dzimušajiem

Vērsis nezin kur un kad apstāties. Piemīt lielas darba spējas, kā arī tieksme dzert, smēķēt un mīlēt.

Lielākais vairums Vēršu mīl smēķēt (vairāk nekā citās zodiaka zīmēs) un viniem ir grūti atteikties no smēķēšanas (citām zīmēm piemīt alerģija uz smēķēšanu).

vērsim nepatīk vingrinājumi, diēta, fiziskā slodze un jebkādi ierobežojumi. r

Temperaments un raksturs kas piemīt Vērša zīmē dzimušajiem

Venēras un Mēness dubultiespaidā Vēršiem tiek veicināta juteklība un sentimentalitāte, kas veicina mierīgu un nosvērtu gaumi.
Mīl neuzkrītošu, bet labi pašūtu apģērbu,. Mīl maigas smaržas. Saglabā savu apģērba stilu ilgi, ja uzskata ka tas viņam ir piemērots.
Parasti Vērši ir miermīlīgi un pacietīgi. Harmonijas vajadzība piespiež viņus samierināties ar daudz ko, bet briesmas ir tad, ja viņu pacietība ir galā. Vēršiem nepatīk strīdi, sevišķi augstos toņos kā arī dzīves apstākļu disharmoniju. Tic savai uztverei, iekšējai pārliecībai, vairāk vadoties no jūtām, nekā no saprāta. Uzmanīgie vērotāji, kuri dod priekšroku pārliecināties vēlreiz, pirms izdarīt secinājumus.
Vēršiem svarīga objektivitāte, viņiem nepatīk pārdomas, mazāk reliģiozi nekā citas zodiaka zīmes, piemīt teicama atmiņa, tur doto vārdu.

Viņi nav pietiekami atklāti, ja runa iet par viņu personīgām lietām, pat tad, ja viņi ir runīgi. Labestīgi,
Vēršiem piemīt veselais saprāts, vienkāršība, pragmātiskums intelektualitāte. Jūtas Vēršiem ir asākas, nekā citām zodiaka zīmēm.

Profesijas, kuras piemīt Vērša zīmē dzimušiem

 Neceļ iebildumus pret daļēju rutīnu, kura pie zināmas atkārtošanās rada stabilitātes iespaidu. Ir likuma ievērošanas piekritēji, un mīl panākumus. Ne viena cita zodiaka zīme netērē tik daudz spēka uz sīkumiem.
Parasti Vēršiem piemīt prasmīgas rokas. Rakstnieki – Vērši dod priekšroku rakstāmmašīnai, un ja raksta, tad tikai paši. Labākais pielietojums priekš Vēršiem ir viss, kas sagādā apbalvojumus, jūtu apmierinātību sākot no fermerdarbības līdz puķu audzēšanai, lopkopībai, kulinārijai, restorāndarbībai. (Slāvenakie šefpavāri pārsvarā ir Vērša zīmē dzimušie).
Labi parāda sevi attiecībā pret komfortu mājās: arhitektūra, iekšējais interjers, celtniecība kopumā, rūpes par skaistumu. Vērši ir disponēti uz dzeju, rakstniecību, pedagoģiju (īpaši valodas pasniegšanu),mūziku, glezniecību, ekonomiku, biržas darījumos. Parasti nav politiski aktīvi.

Mīlestības rašanās Vērša zīmei

Jaunībā sapņo par mīlestību, iemīlas ilgi pirms parādās mīļākais. Kad tas notiek, viņiem vajadzīgs laiks lai atmostos, pieņemot realitāti, otra personību, kamēr paša personība paliks par mīlestības objektu.
Kaisle pat vēlākajos gados rodas lēnām, pieaug nemanāmi, bet, kad jūtas sāk kvēlot, tad juteklīgākas zodiaka zīmes vairs nav. No savas izvēles viņš neatkāpsies.
Vēršiem jūtas un vēlmes ir viens un tas pats. Aizraušanās Vēršiem ir pilnīga: iet līdz galam, neskatoties vai nobeigumā ir nosodījums un rūgtums. Mīlestībā Vēršus nevar apturēt ne kritika, ne neērtība vai diskomforts, kaut gan citās attiecībās Vērsis ir praktisks.
Juteklība Vērsim tīk vairāk par seksuālo aktu, tas jūtams visā viņa attieksmē pret mīļoto cilvēku: apģērbā, sejas krāsā, smaržā, balss tonī Vērsis ir dziļi aizkustināts, maigs, vienkārš un ilgstošs.
Vēršiem raksturīga vecmodīga tieksme pret mūžīgo mīlestību, Vērsis var iziet caur elli, justies nomākts, nevēlas nekādu samierināšanos vai izklaidešanos, dažreiz var nomirt ar salauztu sirdi.

Sievietes – Vērši vēlas pielūgsmi pret sevi un gaida no mīļākajiem viņu jūtu pierādījumus. Pārliecinājušās par jūtam,līdzsvarotas, laipnas un dzīvespriecīgas un ar baudu lutina un bojā vīriešus visā daudzveidībā. Parasti viņas zin kā noturēt vīrieti.
Gan vīriešiem, gan sievietēm liela nozīme ir fizioloģiskam aspektam mīlestības attiecībās, viņiem briesmīgi nepatīk pasīvi partneri.


From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.

[icon] fadu - Post a comment
View:Recent Entries.
View:Archive.
View:Friends.
View:User Info.