You can take a picture of something you see. - PILNĪGI

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Septembris 25., 2005


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
04:53 - PILNĪGI

   Ah.
   Ziniet, es šodien(vakar) Jānim teicu-''vakar bija perfekta diena un šodien arī tāda būs''.Un-tā arī bija.Man bija pilnīga laimes sajūta.Un es domāju-es laikam esmu sapratusi, kā sevi piepildīt un justies laimīgai.Es zinu, ko es gribu un kā to panākt.Vismaz uz šo brīdi.Pēc laika droši vien vajadzēs ko vairāk, kaut ko mainīt.Bet tagad esmu mežonīgi apmierināta.Pati par sevi brīnos, bet prieks.Tā kā čakarēšanās spēlēs, es atkārtoju-kad tu saproti, tā ir laba sajūta.Ir vispār laba sajūta, ja tu saproti.Pirms kādām sešām stundām es šo visu būtu rakstījusi ar izsaukuma zīmēm un spiedzieniem, tagad vairs ir tikai mierīgi konstatējumi un atmiņas, bet priekā.Pēc darba, kas padarīts, tāds labs nogurums.Darba, ha. :D
    Tas bija vispārīgi.Emocijas.Tagad tikai pliki fakti.
   
HomoNovus-Cameriga.Es nezinu, ko es biju gaidījusi, bet man bija pilnīgs pārsteigums.Jā, vajag uz kaut ko tādu vairāk staigāt-tiks izpildīts(vēl ir rītdiena!!).Pilnīgs ne-teātris.Nē, kā es vēlāk noskaidroju-jaunais teātris.Tāda arī bija doma.Dialogs.Dzīvais teātris.Domes darbinieki stāsta par to, kā strādājuši bijušajā Domes ēkā, par dzīvi.Skaista klejošana pa ēku, kafija, laime.NU es pazīstu vēl kādu no LMA.Sakiet ko gribiet, bet mākslinieki ir draudzīgāki un priecīgāki par kādu, kurš nav tāds.Loģiski.Esmu no tiesas līksma.
    Paldies, maniem vecajiem draugiem.Jūtos pilnīgi izdejojusies.Man neptīk tas vārds-dejot.Attiecībā uz disko.Bet.Bet.Tā tomēr ir.Ir tik labi.Atkal sakritības-būtu aizbraukusi šodien uz laukiem, nekādas laimes nebūtu, moš būtu, bet ne šāda-šobrīd gribu šādu.Nebūtu pēc Camerigas piezvanījusi Elīnai, nebūtu dabūjusi dejot.Nebūtu vēl kaut kas, nebūtu vēl šis tas.Bet ir viss un tāpēc ir viss.
    Es jūtos murgotspējīga, tanī pašā laikā-beidzot man sāk lēnām nākt miegs.
    Es neaizmirstu par blakusapstākli, kurš rada patīkamas lietas.Tas mani arī dara laimīgu.


Garastāvoklis:: ..
Mūzika: notre dame de paris-belle

(2 iekoda | iekod man)

Comments:


[User Picture]
From:[info]pomegranate
Date:25. Septembris 2005 - 13:37
(Link)
Nepazaudē šo sajūtu. Piesien to aukliņā sev klāt. Zinu, ka tā būs labās sajūtas ierobežošana pret savu gribu, bet tev būs tik jauki..
[User Picture]
From:[info]escimo
Date:25. Septembris 2005 - 15:12
(Link)
:)mna vēl šķiet, ka kādu laiciņu šai sajūtai tāpat vien patiks pie manis padzīvoties...bet doma par piesiešanu ir ļoti interesanta.es apsvēršu. :)

> Go to Top
Sviesta Ciba