Kate
27 March 2014 @ 01:09 pm
 
man ir foršs priekšnieks, deviņi lieliski kolēģi un viens lohs. tā kā mēģinu būt pieklājīga un abi esam jaunākie darbinieki, manī viņš ir atradis draugu un uzticības personu. es vairs nezinu, ko darīt un kā būt, pamazām vairs neizliekos, ka viņa pilnīgi idiotiskie joki ir smieklīgi un ka man interesē, kā viņš šovakar tiks uz ogri, bet, šķiet, ka tas viņu nespēj apstādināt, turpretī manī rada vainas apziņu par to, ka nespēju ignorēt viņa stulbumu. pat viņa vārds ir drausmīgs.
šis ieraksts top man esot vienai kantorī - visi aizgāja uz kapiņiem iepist aliņu, es atteicos, lai izbaudītu stundu bez kolēģa.
 
 
Kate
27 March 2014 @ 06:27 pm
 
soļoju mājās un man pretī nāca divi izskatīgi, jauni un labi ģērbušies vīrieši ar ziediem un dāvanām rokās. tā kā vienmēr ļoti gaidu dzimšanas dienu un nu man arī par to gandrīz katru dienu tiek atgādināts, nodomāju, ka gribētos, lai pie manis ciemos arī nāk tādi puiši, jo tādu draugu man nemaz nav. tad sapratu, ka, pat, ja būtu šādi zēni man pazīstami, nebūtu nemaz viņus, kur vest, jo ciemos uz dzīvokli ar rūķu un ieroču istabu viņi nez vai arī nāktu. bet tad ienācu mājās, kur man priekšā bija trīs nepazīstami liela auguma vīrieši armijas apģērbā un priecīgi sapratu, ka laikam nemaz negribētu dzīvot tādā vietā, kur viņus (tos glancētos) vest.
 
 
mūzika: dadadaniel
 
 
Kate
27 March 2014 @ 07:38 pm
 
28.martā Klondaika Jelgava prezentēs jaunu pasākumu sēriju, kuras galvenie varoņi būs Jelgavas pilsētas iedzīvotāji, kur katrs no viņiem ir īpaši spilgta un atpazīstama personība – mūsu inteleģences pārstāvji, kas vienmēr ir uzmanības centrā.

Pirmo pasākumu atklās apbrīnojamā Anda Bogdanova, kas aicinās mūs visus doties unikālajā literārajā ceļojumā pēc leģendārās filmas „The Great Gatsby” motīviem, ļaujot iegrimt tālajos, Amerikas Lielās depresijas pretrunīgajos 30.gados.

Pasākums norisināsies Klondaika Jelgava zelta krastos. Galvenā varone Anda Bogdanova nospēlēs iespējams vienu no spilgtākajām lomām savā dzīvē un ieņems centrālo vietu pie bāra letes. Atbalstīsim Andu viņas uzsākumos, jo tikai mūsu kopīgais atbalsts un uzmundrinājums palīdzēs viņai tikt galā ar šādu izaicinajumu!

Sākums: 23:00
Dresscode: "Gatsby"

Galdiņu rezervācija pa tālr.: 63 028 045

Jelgava, Driksas iela 4.