www.marines.lv

« previous entry | next entry »
May. 20th, 2005 | 01:18 am

Jociigi.

Taada sajuuta, ka jenjkji peekshnji palaidushi masveidiigu rekruiteeshanas kampanju juuras speekiem.

kaa lai citaadi izskaidro flash reklaamas kas noraada uz www.marines.com, portaalos, kas galiigi nav saistiiti ar reaalo militaaro dienestu?

Amerika gatavojas uz jaunu karu!?

Nu aptuveni jaareekjina, ka viena juuras kaajinieka apmaaciishanai vajaga laiku. Neesmu specs bet minu, ka vismaz divus gadus vajag. No kaa vareetu secinaat, ka 2007 / 2008 gadaa mees televizoru ekraanos vareesim veerot "Persijas liici v3" vai "Afganistaana v2" vai ko citu, orgjinaalu???

Sen nekas nav dzirdeets par liibiju piemeeram ...

Potenciaalo upuri var mineet, bet nevar paredzeet.

Viens "attieciibu modelis" ir kaa iraakas variantaa - ilgu laiku tiek uztureetas dazhaadas apsuudziibas ar ko tiek sabiedriiba sagatavota shim karam. Un tad notiek pati invaazija.

Otrs - "11 septembra" variants. Shtatos notiek kaarteejaa katastrofa, visi ir sashutumaa un peec meenesha baltais nams pazinjo, ka zin, kas ir vaininieks un izdara naakamo gaajienu "ar laidni" ...

Kuras renegaat-valsts iekaroshanai nez buutu vajadziigi papildus juuras kara speeki (pat prieksh taadas valsts kaa shtati)?


Saudaraabija???

Link | Leave a comment | Add to Memories


Comments {5}

cute little  dead girl

(no subject)

from: [info]ravena
date: May. 20th, 2005 - 05:24 am
Link

nedomaju ka uzreiz ir tas plans kadas valsts iekaroshanai
es vairak nosliecos uz to, ka Irakas kara rezultata par spiti ' salidzinoshi mazajiem' cilveku zaudejumiem amishiem ir problemas ar karaspeka nokomplekteshanu.
jo nav jau vairs tie vecie laiki, kad katra puisha sapnis bija iet kara un kadu nogalinat.tagad tadu ir samera maz un skiet ka amerika ir iestajies tads ka pret noskanjojums armijai...jaunieshi vienkarshi nevelas taja but.
tapec amreikai ir problemas ar sastava nokomplekteshnu.kaut kad dzirdeju ka vinji jau sak rezervistus sutit.tapec ari shi agresiva kampanja

p.s. pat ja vinji kadai valstij saktu uzbrukt tad ta noteikti nebutu Saudu Arabija:) tagad tachu centralas ljaunuma asis ir Ziemeljkoreja un Irana:)

Reply | Thread


D[ra]kone

(no subject)

from: [info]drako
date: May. 20th, 2005 - 08:37 am
Link

May be.

Bet. Shkjiet, ka nedz Ziemeljkorejas nedz Iraanas "iekaroshanai" nav iisti nepiecieshams paplashinaat tieshi juuras kara speekus. Tam, peec padsavieniibas sabrukshanas, itkaa zudusi jeega.

Reekjini neviena no mineetajaam ljaunuma ass valstiim shkjiet nav speejiiga uztureet veeraa njeamus gaisa vai juuras kara speekus.

http://www.saudinf.com/main/d52.htm

apskaties sarakstu ...

Padziljinoties energokriizei pasaulee, shiis valstis arvien vairaak un vairaak varees dikteet savus noteikumus.

Jaa shobriid oficiaali saudaraabija ir amerikas sabiedrotais. Liidz pat taadaam galeejiibaam, kaa tas, ka Baltais nams atsakaas un blokjee jebkaadu izmekleeshanu attieciibaa uz Sauda Araabiju, saistiibaa uz septembra notikumiem, piemeeram.

http://ra.dailykos.com/story/2004/9/5/186/07123
http://www.gseis.ucla.edu/courses/ed253a/2003/07/bush-refuses-to-declassify-saudi.php

Prieksh manis tas izskataas kaa draudziiba starp vaaciju un padsavieniibu triisdesmitajos gados.

Vaacijai bija tehnologija un militaarais speeks, krievijai - resursi, kas bija nepiecieshami vaacijas industrijas attiistiibai.

Vieniigi, ja toreiz Staljins neticeeja saviem izluukiem attieciibaa uz Vaacijas meerkjiem, tad shodien Savienotaas valstis klusee par Saudaraabijas izgaajieniem - nav izdeviigi.

Atklaati konfronteet pagaidaam nav izdeviigi nevienai no shiim valstiim ...

Tomeer saudaraabijas militaarais budzets sastaada lielaako militaaro teerinju shinii regjionaa. No kaa vareetu domaat, ka shii ir vieniigaa valsts, kas nopietni var trauceet, ievest tur jaunu kaartiibu :)

Ja jebkuru citu valsti var nospiest uz celjiem vienkaarshi iesleedzot ekonomisko embargo, tad emiraati driiz liekas liks uz celjiem raapot paareejai pasaulei naftas deelj.

Bet nu - nezinu.

Reply | Parent | Thread


cute little  dead girl

(no subject)

from: [info]ravena
date: May. 20th, 2005 - 09:12 am
Link

par to arabiju vel joprojam pastavu uz sava viedokla...redz amerika ir parak atkariiga no energijas resursiem un vinja ir pilnigi vienalaga vai tur ir kaut kada demokratija taja valstii vai vinja pretende uz kaut ko vairak...jo kamer vien amishiem bus vinjiem izdevigi energjijas resursu piegades ligumi ar arabiju tikmer viss bus ok.paskaties ka amishi darbojas centralazija - visas valstis autoritarie rezhimi un cilvektiesibu parkapumi bet taja amishiem pofig jo vinji tiek pie naftas, gazes.u.t.t

kapec tiek uzsakata shada kampanja protams zin tikai pashi militaristi.iespejams ka flote vinjiem lielakas problemas.iespejams ka vinji vienkarshi sak ar floti lai pec tam parmestos uz aktivu rekruteshanu citas militarajas sferas.
mosh uzjautat vinjiem:P

vel par tam ljaunuma asim - neiesaku tev vinjas novertet par zemu - un amishi to ari zin.esam jau parliecinajushies ka efektivas vai lielas armijas esamiiba neko nenoziime. tb tas nav izskiroshais faktors.tas ka nau armijas vai flotes nenozime ka shito valsti vares viegli pieveikt.Iranu un Koreju nav piespiedusi padoties pat ekonomiskas sankcijas.un militari vinajs man skiet bus praktiski neiespejami piespiest padoties delj fanatisma.es pieturos pie viedoklja ka vinjas ir tik galeji fanatiskas ka drizak pasauli gaisa uzlaidis neka padosies.

Reply | Parent | Thread


D[ra]kone

(no subject)

from: [info]drako
date: May. 20th, 2005 - 09:56 am
Link

http://www.csis.org/burke/saudi21/sns_military.pdf

Armija emiraatiem nav liela, toties moderni brunjota.

Interesanti, ka armijas struktuura (order of battle) neatbilst reaalajiem emiraatu cilveekresursiem. Izskataas, ka vinju militaaraa doktriina paredz algotnju iesaistiishanu militaara konflikta situaacijaa.

Skaitliski iraanai ir lielaaka armija.

Nu tas taa.

Anyway. Es nerunaaju par patreizeejo situaaciju.

Tie, kurus rekruitee shodien, nekaros riit. Vinji karos peec vairaakiem gadiem, kad buus izgaajushi apmaaciibu.

Bet vispaar. Es pilniibaa piekriitu taviem faktiem, bet paredzu savaadaaku notikumu evoluuciju.

Agri vai veelu amerika gribees atbriivoties no taas ekonomiskaas atkariibas, kas saista vinju ar saudaraabiju. Tev ir tiesiibas man nepiekrist :)))

Reply | Parent | Thread


cute little  dead girl

(no subject)

from: [info]ravena
date: May. 20th, 2005 - 10:02 am
Link

ooo paldies...160 lapas ir tieshi tas kas vajadzigs shodienai ko darit sauljojoties:PPP

labi..
es tev tiesham nepiekritu.vairak vai mazak uzskatu amerikas politiku par samera prognozejamu. plus domaju ka vinji nav TIK debili lai tagad aiztiktu vel kadu islama valsti...vinjiem pietiek sudi jau ar iraku. skiet vinji pashi saprot ka uzstatiees shaja regiona vares tikai tad kad bus kartigi izdomati visi 10000 gajieni uz prieksju.islama esktremistu nevar pieveikt un terorismam nav robezhu. shaja sakara visi it ka iegust apskaidriibu:P
tapec nebrinos ka amishi vairak pievershas ziemeljkorejas bakstishanai:)) tur nav islams...kaut gan vinji nav mazak fanatiski:P

Reply | Parent