(no subject)

Oct. 19th, 2007 | 09:39 am

Kalvītis nolēma atgriesties Latvijā, vai arī viņam palūdza lieki netērēt Portugāles politiķu laiku?

Neoficiāli, delfu komentāros ir parādījusies ļoti interesanta versija: )

upd: un kurš teica, ka mūsu protestiem nav nozīme? Jo vairāk mēs varam ārvalstu politiķiem demonstrēt, ka šitā vara ar savu rīcību NEPĀRSTĀV tautas intereses (bet drīzāk līdzinās kaut kāda Lukošenko režīmām) - jo vairāk mēs varam panākt, ka šitos korumpantus vienkārši boikotē starptautiski, kas savukārt viņus agri vai vēlu piespiedīs atkāpties.

Šādi mēs varētu arī Zatleru nomainīt.

Protams, tas neizslēdz iespēju, ka šie "tautas" garanti nesāk veidot attiecības ar tādām valstīm, kurās demokrātija un tiesiskums varai arī ir pie kājas - tiem pašiem baltkrieviem, krieviem, ķīniešiem. Tas vienīgi .. :(

pps: Zatlers šobrīd spēlē ļoti duļķainu spēli. No vienas puses pielabinās sabiedrībai, bet no otras puses dod diezgan skaidrus messidžus saeimai, kas un kā viņiem jādara.

Viņa apgalvojums par Loskutova balsojumu ir ĻOTI divdomīgs. Viens ir pats teksts, bet otrs ir - kādā virzienā tiek vērsta stingrā pirksta kratīšana? Kapēc tas tiek adresēts Saeimai (Jūs man skataties, deputātiņi! Tas balsojums būs uz jūsu sirdsapziņas), nevis Kabinetam (Jūs man skataties, ministriņi, ir nedomājiet iespaidot tautas deputātu balsojumu, kuram jābūt neatkarīgam)????

Link | Leave a comment {3} | Add to Memories


(no subject)

Oct. 19th, 2007 | 11:55 am

"Pikets pie Saeimas nama pierādīja, ka cilvēki vēlas, lai Latvijā tiktu garantēts tiesiskums, un sabiedrībā ir pietiekami daudz kompetentu un politiski aktīvu cilvēku, kuri gatavi godprātīgi strādāt, lai to nodrošinātu," teica Štokenbergs.

Leta

Link | Leave a comment | Add to Memories