running to stand still

July 20th, 2010

12:44 am

viena no pēdējā laika jaukākajām bildēm, ko esmu redzējusi (tiesa, pārējās ir no ceļu satiksmes noteikumiem.)

Džons un kaķīši

Tags:

11:11 am

kaut kā sanāca ieklīst īberta kunga blogā, paskatījos, kādas pēdējā laika filmas viņš ir recenzējis (the human centipede recenzija, piemēram, bija ārkārtīgi noderīga - es sapratu, ka kaut ko tādu nekad mūžā pati neskatītos, līdz ar to labi, ka viņš to ir redzējis un var pastāstīt, cik cilvēki ir tiešām slimi), un intereses pēc izlasīju viņa Eclipse recenziju. un šī rindkopa pilnīgi uztaisīja manu dienu.

Much leads up to a scene in a tent on a mountaintop in the midst of a howling blizzard, when Bella’s teeth start chattering. Obviously a job for the hot-blooded Jacob and not the cold-blooded Edward, and as Jacob embraces and warms her, he and Edward have a cloying cringe fest in which Edward admits that if Jacob were not a werewolf, he would probably like him, and then Jacob admits that if Edward were not a vampire — well, no, no, he couldn’t. Come on, big guy. The two of you are making eye contact. Edward’s been a confirmed bachelor for 109 years. Get in the brokeback spirit.
Tags: ,

08:05 pm

nu lūk, un nu jau ir vecais īgnums atpakaļ. es galu galā neeju uz hawk and a hacksaw koncertu, lai gan īsti jau nav nekāda iemesla neiet, jēziņ, es taču pat savulaik gāju uz Igiju Popu, lai gan biju no viņa dzirdējusi tikai, liekas, vienu dziesmu. bet nē, es esmu izdomājusi, ka nafig cilvēkus, ka man taču nevienu nevajag, turklāt man tieši zem kreisās acs iekoda ods, līdz ar to es izskatos briesmīgi. mani vienkārši mazliet nomāc, ka, ja es sev ļautu vaļu, es būtu lielākais īmo ciemā. tāpēc es mēģināšu atrast savu pūderi un tikt galā ar to kodumu, lai izskatītos tā +/- normālāk, bet kādu citu dienu. šodien vēl nē, šodien es vēl koncerta vietā palasīšu grāmatu.
Powered by Sviesta Ciba