The CUBA's Tale...
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Tuesday, November 14th, 2006

    Time Event
    9:46a
    Nu, ko.
    Liekam Windows Vista?

    Kopumā izklausās ļoti pozitīvi, taču tā ir pirmā OS, kura man reāli liek aizdomātoes par Licenzētas OS iegādi. Palasīju šo to. Uz doto brīdi ļoti gribas jamo iemēģināt. Aprakstos/komentos daudz izskanēja vārdi: daudz ērtāks, mazāk sarežģīts, NEBREMZĒ!!! Patīk fīča, kad pēc "Programm Not Responding" Vista pati pārstartē programmu un palaiž to no tās pašas vietas, kur tā nokrašojās, pie kam tas aizņemot tikai pāris sekundes. TaskBarā uzvedot kursoru uz kādu no minimaizotiem logiem, Vista automātiski parāda šī loga mazu attēlu (ļoti noerīgi cilvēkiem, kuriem parasti ir čupa ar atvērtiem logiem, lai atrastu sev vajadzīgo).


    BTW Torrentos jau esot pieejams DVD-RiPs ar visu Cracku.


    Protams nevaru nepieminēt arī mīnusus, par kuriem jau ir nācies palasīt no cilvēkiem, kas jamo pamēģināja (jāatzīst runa visticamāk gāja par Nelicenzēto versiju, kas protams varētu radīt kaut kādus sarežģījumus, kaut vai no systēmas updeitu viedokļa, jo kā sanāca arīdzan palasīt, Vistai salīdzinot ar XP bušot diezgan labi attīstīta aizsardzība pret pirātiskām versijām - starpcitu līdzīgas fīčas pēdējā laikā arī parādījās uz XP. Vai atceraties "geniue"? Dēļ tā XP man vairs neupdeitojas, un arīdzan izskatās, ka Windows FW nefunkcionē, jo cik ievēroju, mana IP pingojas. Attiecīgi nav t/o, kā bij agrāk.) Tātad runājot par mīnusiem, vieni no visvairāk minētajiem bija driveru problēmas (kas gan to varēja paredzēt, ne?). Arī tika pieminēts, ka dudzus vecākus driverus, iespējams, nebūs iespējams dabūt virsū uz Vistas (t.i. vecāku devaisu malku). Viens pat bija ieminējies, ka CS ejot tikai uz software (lol - PWND!).

    Pagaidām vēl neko, bet kas zin - domājams, ka pēc kāda pusgadiņa varētu to licenzi nopirkt un uzinstalēt. &) Starpcitu neesot nemaz tik dārgi. Pieejamas 4-5 Vista versijas cenu apmlitūdā 110-260 $(USD). Ir pieejams arī multicomputer disks, kurš paredzēts, lai Vistu uzinstalētu uz 3 datoriem. Tā cena - 180$ ( /3=60$ uz 1 PC = ~30 LVL uz 1 PC).

    HUH!
    3:06p
    Šovakar Magics pie BoRdo.
    Jā, tas pats, kurš neizdevās sestdien. &))

    Faraončiks!
    3:18p
    Izlemts!

    Šodien pērku Logitech MX518.
    Un, ja kaut ko atradīšu, tad arī mikrafonu!
    Ja ir hobijs, tad tas prasa upurus. &)

    << Previous Day 2006/11/14
    [Calendar]
    Next Day >>

About Sviesta Ciba