The CUBA's Tale...
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Thursday, November 2nd, 2006

    Time Event
    7:56p
    Pirmais sniegs. Vai varbūt pareizāk būtu teikt - krusa. Pirmie apledojušie ceļi šogad. Un paši pirmie apledojušie ceļi man kā šoferim. FUUUUN! &)) Braucu pa Deglava ielu smaidīdams kā mazs bērns ieraudzīdams sniega kupenu. Nu baigi laimīgs sajutos, braucot pa to slideno celju. Protams, ka tas tik tāpēc, ka tā ir pirmā reize. Ar laiku gan jau es vairs tā nepriecāšos, īpaši, kad man būs kaut kur jāsteidzas. Bet nu šodien man lielie prieki.

    Vēl beidzot šodien pabeidzu LotR sezonu. Biju iemanījies katru vakaru pa stundiņai (kopā ar māsu un Aldi) izskatīt visas trīs grāvēja daļas. Brīnišķīgi burvīga filma! Un joprojām nepārspēta.
    9:49p
    Vienmēr esmu sevi uzskatījis par nefotogenisku. Iespējams tieši šī uzskata pēc tāds arī esmu bijis. Ir man kaut kādi kompleksiņi no fotokamerām un videokamerām.

    Taču esmu atskārtis, ka man ir tik maz bilžu. Un tas ir bēdīgi. Taj pašos draugos profila bilde man ir tik veca. Un nekā jauna nav, ko būtu vērts tur likt.
    10:15p
    Eh. Sēdēju te, atcerējos ne tik seno pagātni, kad izveidoju vēl kādu dienasgrāmatu klabā. Toreiz tas vel bija journal.lv, ja es pareizi atceros. Bet ne tas ir svarīgi.

    Nedodu jums šo linku, lai veidotu kaut kādus secinājumus par mani. Tas bija laiks, kad biju iemīlējies (vāji teikts) krievu tautības skuķī, kuru daudzi mani draugi atpazīst zem nicka Lars. Daudzi no jums pat nezin, kas tā tāda ir, jo redzējuši viņu ir tikai daži, kas ilgāku laiku ir starp manie draugiem.

    Toreiz izveidoju lietotāju, kurā rakstīju, kad man bija skumji. Kurā citreiz izliku sāpi. Kuru veidoju tad, kad daudzi no jums mani uzskatīja par "mirušu". Bija laiki... un citreiz patīkami, uzrakt tāda veida atmiņas, kuras tik pat labi varēja aizmirsties un pazust.

    Te nu tas ir: http://klab.lv/users/anarie/

    P.S. - tu ir daudz kiriļicas.

    << Previous Day 2006/11/02
    [Calendar]
    Next Day >>

About Sviesta Ciba