The CUBA's Tale...
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Tuesday, January 17th, 2006

    Time Event
    1:59p
    So painfull.
    Ehh...
    Beediigais leemums nu ir pienjemts. Vajadziigaas personas - informeetas.
    Juutos skumjsh un nedaudz sabrucis. Skumji ir pamest kolektiivu, pie kura biju tik ljoti pieseejies. Tieshaam gruuti...
    Peec stundas braukshu uz Kalna ielu kaartot visas formalitaates. Pagaidaam aizsuutiiju rakstisku pazinjojumu UniSat priekshnieciibai.

    Ja godiigi, man nedaudz triic rokas, un man vienmeer taados briizhos ir gruuti skattiities aciis cilveekiem, kurus pievilju, pametot. Bet kas jaadara, tas jaadara.

    Shomeenes jau tiek plaanotas apmaaciibas aarzemees manai jaunajai specialitaatei. Shodien iepazinos ar jauno kolektiivu. Ljoti jauki cilveeki. (btw - firmas eeka atrodas celtnee, kur savulaik bija Haritonova miteklis, un ariidzan kur shit tika apcietinaats - Iluukstes ielaa 45). Viss izskataas ljoti labi. Bet aparatuura, ar ko man buus jaasaskaras buus ljoti smalka un sarezgjiita. Bet ja es uz kaut ko parakstos, tad es no taa neatkaapjos. So.. lai arii cik gruuti man ies, es centiishos.

    Taa luuk.
    Nupat jau man zvaniija UniSat sekretaare - Sandra. Saakotneeji vinja domaaja, ka tas ir joks.... bet, kad paskatiijaas uz veestules adresaatiem.. noleema man piezvaniit. Varu iedomaaties cik shokeeti ir liela dalja veestules sanjeemeeju. Ehh... pats ar juutos ljoti beediigi.

    .........................

    Pilniigi vai gribas piedzerties. bet shodien nevaru. Visa diena jau saplaanota vienaa skrieshanaa. Varbuut, ja sanaaks, izbriiveeshu laiku peec 20:00 vakaraa.
    8:11p
    Nu vo sakaaas shaize.

    Pirmdien (23.01.06.) jaunaa darbavieta mani suuta uz nedeelju uz Zviedriju uz seminaariem. Bez atlaidiiteem. Par cik UniSats taa uzreiz nelaizh mani prom, jaunaa darba deveeja soliijaas jebkaadaa veidaa paartraukt manas attieciibas ar UniSatu. Runa gaaja i par slimiibas lapas noformeeshanu, i par kaut kaadu "caurumu LR likumdoshanaa", kas lauj aiziet no darba uzreiz, negaidot atluuguma terminju (1 meenesi).

    Lieta taada, ka es no UniSata gribu aiziet mieriigi - bez konfliktiem vai naida/kara. Mana vieniigaa ceriiba to izdariit shobriid, ir atrast 3 dienu laikaa sev aizvietotaaju (+ citi siikumi, ko es sarunaashu). Jo UniSata vadiiba nav ieintereseeta zaudeet nu jau kvalificeetu darbinieku (aizgaaja pat liidz tam, ka S.Zhuravljova kungs - UniSat boss man piedaavaaja alternatiivas, kas buutu liidzveertiigas jaunajai darbavietai... tachu nedomaaju, ka UniSats ir gatavs iet uz ko taadu... vinjsh nezin par kaadaam naudaam etc. iet runa, ko es protams ariidzan neizpaudu). Jebkuraa gadiijumaa zinu tikai to, ka pirmdien no agra riita es izlidoju uz SWE. Kaa tas viss notiks.. tiks noskaidrots tuvaakajaas 3 dienaas.


    Shodien esmu riktiigi domiigs, apjucis, .. neesmu joprojaam pusdienojis. Tuvaakaa eedienreize man spiid peec paaris stundaam, jo tagad man ir jaauzraxta savs CV.

    Patiesiibaa situaacija nav apskauzhama, njemot veeraa faktu, ka bez konfliktiem no UniSata es vareetu tikt prom, bet tam ir ljoti maza iespeejamiiba. Lai gan man ir ceriiba uz vienu cilveeku, kas vareetu naakt uz UniSatu manaa vietaa, tachu vinjam ariidzan saakumaa ir jaatiek prom no vecaa darba. Riit uzzinaashu kaut ko konkretaak par vinju.

    Un veel es nekad neesmu lidojis... ja godiigi, njemot veeraa stressu etc., man ir aizdomas, ka lidmashiinaa naaksies taisiit CUBwee.

    Nja...

    jag alsker dig.

    Current Mood: neeedis un uztraukts
    9:38p
    Vsjo. Eest un guleet &)

    Current Mood: tired, riit jauna diena

    << Previous Day 2006/01/17
    [Calendar]
    Next Day >>

About Sviesta Ciba