The CUBA's Tale...
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Thursday, November 10th, 2005

    Time Event
    11:46a
    Nee tomeer never atkal man Klab.lv valjaa darbaa. Liek WTF o_0
    Nu te nu akal tiek darbinaac proxis.

    Mm.. 6.,7. janvaarii atkal UniSats brauc kopeejaa pjan..tb ekskursijaa. Shoreiz uz Lietuvu. Kaut kur tur visapkaart Palanga, delfinaarijs, viesniica, veel kaut kaadas tur ieveerojamas vietas, no kuraam nevienu konkreeti neatceros. Bet nu whatever. Galvenais, ka braucam. Un buus phun!

    Vakar aizgaaju guleet pusee trijos. Tas saak apdraudeet manu veseliibu. Bet nu anyway gariigais labs. Jo shodien peedejaa darbadiena. Un tad saaksies +/- briivdienu posms. Riit shoppings un to the klub (laikam). Sestdien liek laikam tas DOTAs turniirs, kuraa vaidzeetu 1.vietu noraut, or vismaz pakaast cik vien daudziem varees ^^

    Zheel, ka Bordelis brauc prom. Mums shams nodereetu.

    Un vispaar Sveikinji! &D

    Sha eediishu piiraadzinjus. Ar teeju. Taas buus manas brokastis.

    Nepatiik sapulcees piedaliities, kad esmu shitik te miegains n stuff. Visko gribas pateikt, bet pasaku tikai to, ko baigi gribas. Paareejo teikt ir prosta slinkums. Nu nekas. Gan parunaashu naakamreiz.

    Mees , UniSat viiri, noleemaam, ka vaidzeetu ik pa laikam iireet kkur zaali, un speeleet basi/futeni. Haha varu iedomaatiews to njirgu, kad muus "piiraadzinjcilveeki" saaks neesaaties. Lai gan nav smiekliigi, jo pats jau kljuustu par rausiiti. Pamazaam. Visaar man vairs normaali nelien virsuu neviena mana bikse. Un taas kas lien - pliist tur, kur nevaig.

    Vakar sapnjoju sapni, kaa tajaas filmaas raada.. eju pa ielu, un man aiz muguras iet bars, raada ar pirkstu, smejaas un apsaukaa par piiraadzinju. Liek omfg ENOUGH! &D

    Itaalji nedriikst buut trekni.

    Un liek wtf - shodien kaut ko vakaraa vaidzeeja dariit, bet es neatceros ko.

    Jaaiet nolikt madis. Vinjsh man traucee domaat ^^
    1:58p
    Kaads man teica, ka DooM veel neesot kinoteaatros. STFU - ir gan!

    So tagad man ir quests. Tuvaakajaas dienaas plaanoju uz lielajiem ekraaniem apmekleet "DooM", un, protams, arii "The Cave" (vismaz man taa likaas laba peec reklaamaam).

    Ja kaads Cave ir redzeejis, un uzskata, ka filma nav bijusi laba, tad dodiet zinju. Varbuut neieshu uz to &)

    Update: aa jaa.. funny. --> http://www.forumcinemas.lv/movie/755/schedule/103/date/10.11.2005/
    Taas jau ir ieliktas pie "Shobriid kinoteaatros", tachu, ja paskataas datumu, tad no riitdienas tik saaks. Mkey - my nistake. Or their? Nu ble cereeju shodien aizchaapot uz kinci. Vismaz tur vareetu paguleet &) Jo citur nesanaak.
    4:48p
    First Latvian DOTA Tournament
    Info: http://portal.warcraft.lv/comment.php?comment.news.58 (var mainiit lapas valodu) and http://netgames.apollo.lv/forums/index.php?showtopic=8456

    Nu re..
    Saak paraadiities beidzot arii rosiiba shajaa ilgi gaidiitajaa notikumaa.
    Uz doto briidi pieregistreejushaas jau 10 komandas. Paskatiijos to sastaavus... vismaz pusei no taam ir manaami speeciigi oponenti. Veel neredzeeju BloodHuntera komandu (vinjsh gribeeja, lai es speeleeju ar shamo). Ceru, ka nebuus, jo ja vinjsh savaaks to komandu, tad visiem turniira speeleetaajiem vareetu rasties probleemas.

    Ljoti baidos par Madi. Jo njemot veeraa, ka turniiraa buus daudz labu speeleetaaju, un dazhi ariidzan labaaki par mani.. un ariidzan njemot veeraa to, ka man Madi nofragot nav iipashi gruuti (atkarigs no abu geroja protams), tad.. nu ir kaa ir...

    Vispaar mans optimisms pamazaam saak zust. Bet celjaas apzinja, ka mees nebuut neesam gatavi shim pasaakumam. Bet piedaliities vajag! Noteikti vajag! Ja ne uzvareet, tad vismaz havot phunu!

    Un joprojaam nezinu, kas mums buus 3-ais speeleetaajs. Itkaa, cik sapratu - Zucic. Par Zuci ar bik baidos. Domaa ar galvu vinjsh labi, bet (kaa jau lielaakajai daljai Denverieshu) visu izshkjir gerojs. Ja es varu +/- normaali speeleet ar 70% varonju, tad baidos, ka paareejiem shis skaitlis ir krietni mazaaks. Bet still ceru. Gribeetos, lai buutu iespeeja speeleet turniira laikaa ieksh LAN (kaa to noteikti daudzas komandas dariis). TS protams arii ir solution, tachu 1-kaart esmu bez mi4a. Otrkaart man vaidzees ljoti daudz drukaat chataa, liidz ar ko palaidiishu garaam daudz XP u.c.

    Nezinu kaa buus... bet pagaidaam viss izskataas bad. Ceru, ka visi muusu 3 geroji buus labi visaas speelees. Shoreiz nedriikst baidiities no repick. Labaak 500 gold saakumaa, nekaa visu speeli suukaat.


    P.S.- BTW hatters mani vislaik koljii iet uz nakti (Jaa jaa liek uz Eljiku). Liidz ar to radaas doma - WHY the hell no? Ko juus sakaat par veco labo laiku pieminju, aizejot kaadu dienu visiem kopaa turp? Liek paownot biku. Bez probleemaam vareetu dabuut muus visus ieksh kaadas VIP zaales. Ja kaadam probl. ar naudu, shaadu pasaakumu esmu ar mieru izmaksaat. So? Gaidu atbildes.
    5:42p
    n here we go again
    BoRdeli, atkaartoju: caur proxi darbaa nevaru taisiit reply postiem. Varu tikai "Biidiit tekstus". Ja uz katru jautaajumu, es atbildot taisiishu jaunu postu, tad sanaaks uuber spams. So seezhu kluss.

    Par Madi.. tas nebij jaauztver kaa kaut kaads liek "you suck man". Es vienkaarshi apsveeru lietas, ko vaidzeetu meeginaat uzlabot. Taadas bija manas domas. Ar prieku no jums arii veeleetos dzirdeet kaad kritiku/kljuudas savaa virzienaa. Kaa zinaams nobody's perfect. Tachu lai kjuudas labotu, saakumaa taas ir jaaredz un jaapzinaas.

    Klausos..

    << Previous Day 2005/11/10
    [Calendar]
    Next Day >>

About Sviesta Ciba