The CUBA's Tale...
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Wednesday, June 29th, 2005

    Time Event
    2:20p
    "Esmu gatava tevi paņemt tūlīt pat!!!! ... bet tomēr, lai nesasteigtu - pagaidīsim 1-2 dienas" &D
    Nu tā...
    Iedomājaties skatu... pa pilsētu nesas kekss uzvalkā... kurš pa ceļam tik un tā paspēj uzsmaidīt visām ievērības cienīgajām meitenēm &)))

    Lieta tāda: viss gāja gludi.. līdz bija jāiet ārā no mājas, un es attapos, ka neredzu savas kurpes (grrr.... tā ir, kad kāds manā nekārtībā saved kārtību). NU rezultāts... no mājas tiku ārā 5 min. pirms pārrunu sarunātā laika. Nesos... atskrēju sasvīdis, slapjš... 7 minūtes vēlāk, nekā vajadzēja. ... Iegāju kabinetā pie direktores. Mmm... kāda direktore!!!! Bļin! Būtu viņu redzējuši.. siekalas mutē uzreiz saskrēja, un biju gatavs viņu turpat uz galda *CENSORED!* &DD

    Bet nu... parunājām 5-10 minūtes, pēc kā viņa teica: "Es paņemtu Tevi uzreiz, taču tomēr 1-2 dienas vēl padomāšu". Bļin... bet kas tā bij par meiteni.. mm... Es ar viņu spēlēju spēli "kurš pirmais novirzīs skatienu no acīm". Viņējās svaidījās kā trakas &)) Taču nenoliegšu, ka šoreiz arī es biju apburts... apburts no tā skaistuma.. un ne tikai vizuālā. Viņā kaut kas bij tāds... nu nezinu. NU BAIGI BAIGI!!!

    Vēl biju UNISATā. Sākumā Kalna ielā... pie galvenā direktora. Šams ar mani bik parunāja, un uzreiz nosūtīja uz veikalu Brīvības ielā, kur tas darbinieks ir vajadzīgs. Tiku riktīgā lietus gāzienā. Brīvības ielā viss uzvalks bija slapš. Bet "man vienalga.. es ar riteni" &D (nē jau nē - ar kājām). Nu.. bik pagaidīju... ieradās Pēteris (cilvēks, kas man bij jāsatiek Brīvības ielā). Roku saspiediens.. CV pārlasīšana.. pāris jautājumi/atbildes... Un tad viņš saka : "Kad tu varētu sākt darbu? Personīgi es tevi ņemu, tik galējā atbilde jāsaka direktoram."

    Nu re... pats noteikti no šīm 2 vietām izvēlētos UNISAT.. bet tā meitene!!!! OMG! ("Eu , CUBA, tu neesi ķerts? Tu tik skraidi viņām pakaļ... un tad brīnies, ka tev skumji un sāp..") Bet.. nu.. bļins. Gribu sarunāt ar viņu randiņu! mmm... nē nu jopcik... esmu slims! Nelabojami! &))

    A bet... kad izgāju ārā no pārrunām... nu smaidīju - jā. Bet tik ilgi!!! Smaids nevarēja pārtraukties veselus ~8 kvartālus! Nu gāju kā tāds muļķis un rādīju zobus &)))) Bet jūtos labi, labi, labi, labi... mmmMMMmmHm! Šodien viennozīmīgi ir laba diena &))

    A Viņa pat bija apskatījusies, ka esmu auns. Jo tiklīdz sāku sevi raksturot, viņa teica.. mm.. "aunam raksturīga uzvedība. ;) Mana mamma ar ir auns :)" Ehhh... VOT TĀ TIK IR SIEVIETE! &))

    CUBA, MIERĀ!!!!!!

    Current Mood: neaprakstāms &))
    Current Music: nedrīkst teikt, savādāk Kristīne paliks lepna &)))
    3:13p
    Hmm..
    Vakar vēlu braucu mājās no BoRdo... un atkal redzēju to uzrakstu uz sētas "Labrīt, Mārci! :)"

    Vispār.. man liekas baigi patīkami, ja katru rītu ejot uz darbu pa ierasto maršrutu, es redzētu dzeltenu uzrakstu "Labrīt, Robert! :))" Nu baigi baigi forši &)

    Nja.. un šodien pārrunu bums vēl nav beidzies. 18:00 norunāju tikšanos tūrisma aģentūrā. Redzēs kā būs. Vispār man liekas, ka man gribas ceļot... ceļošana, protams, nav pārgājieni.. un nav varbūt tik aizraujoši un interesanti.. taču šķiet, ka man gribētos strādāt tūrisma vai citā ar ceļošanu/pētniecību saistītā sfērā. Īpaši, kad paskatos Discovery kanālus.. nu pasaulē ir tik daudz skaistu vietu, kurām gribas iziet cauri krustām un šķērsām ! &)) Ehh...

    Un atkal būs jālien uzvalkā &)

    Current Mood: biku gribas ēst tākā &)
    Current Music: Nu.. viena no Latvijas radio programmām &)
    4:03p
    Nav tādas lietas kā tips... (t.i. nevar teikt, ka tu neesi mans tips). Tipu nav. Ir tikai īstie laiki un īstās vietas. Un otrādi... ir neīstie laiki un vietas &)

    Padomājiet par to, un, domāju, ka piekritīsiet.

    Paanalizēju visas meitenes, kuras man dzīves laikā ir patikušas.. kurās varbūt biju iemīlējies... un.. kad uzdodu sev jautājumu: "Kāds tad īsti ir mans tips?", es varu atbildēt vienu: es neredzu pilnīgi nekā kopīga starp tām visām... viņas visas ir dažādas... un katra prot pievilināt ar kaut ko savu, ja trāpās man "pa ceļam" īstajā brīdī. Bet ja trāpās neīstajā... man tiešām žēl.

    Ak jā.. bet ir vēl uzvedības normas. Tās gan var izšķirt. Es zinu, kāda uzvedība man patīk. Un es zinu, kāda uzvedība/rīcība spēj manas jūtas lauzt. Visu izšķir pieeja. Un es zinu kā jāuzvedas, lai iekarotu gan Tavu, gan Tavu sirdi. Patiesībā tas ir tik vienkārši... teorētiski. Bet kāda jēga, ja tas nenāk no sirds? Otrs cilvēks to var nemanīt.. bet tu tač zini, ka tas nav sirdī...

    Current Mood: Es gibu KŪKU! &)

    << Previous Day 2005/06/29
    [Calendar]
    Next Day >>

About Sviesta Ciba