the best moments of Sahara nights |
29. Dec 2006|02:05 |
paņem kafijas kārbu ar Meksikas saules pielietām fazendām, uzsildi avota ūdeni līdz 97°C. ar tējkaroti ieber precīzi 2 karotīšu tilpuma kafijas daudzumu Ķīnas porcelāna tasītē, virzot strūklu pulksteņrādītāja virzienā, pielej karsto ūdeni, atstājot 1.5 cm brīvus līdz zeltītajai tasītes maliņai. uzliec uz apakštasītes 1 paciņu Austrijas restorānu cukura, pārliecinies, vai osiņa ir precīzi 90° leņķī pret galda malu, tad pievieno aptuveni 2 ml meksikāņu kafijas liķiera un 3 ml 15% tauku satura saldo krējumu. paņem tējkarotīti un 4 reizes pretēji pulksteņrādītāja virzienam samaisi tasītes saturu, reizē koncentrējoties uz kafijas horizontālā līmeņa nemainīguma saglabāšanu.
seat back 'nd relax. un baudi. |
|