café con chocolate negro y helado - Komentāri [entries|archive|friends|userinfo]
ar bez ka

[ website | immerse your soul in love ]
[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

the best moments of Sahara nights 29. Dec 2006|02:05

arabesque
paņem kafijas kārbu ar Meksikas saules pielietām fazendām, uzsildi avota ūdeni līdz 97°C. ar tējkaroti ieber precīzi 2 karotīšu tilpuma kafijas daudzumu Ķīnas porcelāna tasītē, virzot strūklu pulksteņrādītāja virzienā, pielej karsto ūdeni, atstājot 1.5 cm brīvus līdz zeltītajai tasītes maliņai. uzliec uz apakštasītes 1 paciņu Austrijas restorānu cukura, pārliecinies, vai osiņa ir precīzi 90° leņķī pret galda malu, tad pievieno aptuveni 2 ml meksikāņu kafijas liķiera un 3 ml 15% tauku satura saldo krējumu. paņem tējkarotīti un 4 reizes pretēji pulksteņrādītāja virzienam samaisi tasītes saturu, reizē koncentrējoties uz kafijas horizontālā līmeņa nemainīguma saglabāšanu.

seat back 'nd relax.
un baudi.
Link Read Comments

Reply:
No:
Lietotājvārds:
Parole:
(komentārs tiks paslēpts)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.