Afa Žurnāliņš - 7=>7=>7

> Recent Entries
> Archive
> Friends
> User Info

October 7th, 2003


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
06:47 pm - 7=>7=>7
Kas to būtu domājis! Kad pirmo reizi parādījās žurnāls "Septiņi"uzreiz nolēmu, ka iegādāšos šo žurnālu. Skaitlis septiņi jau sen pavada mani. Esmu dzimis 7. datumā. Pamatskolu pabeidzām 7 skolēni. Vidusskolā pirmajā gadā biju 7 žurnālā. Sāku es draudzēties ar Ļoti jauku meiteni. Es pats nepiedalos konkursos, jo izvērtēju varbūtību vinēt u.t.t. Bet draudzene vēlējās tā mēs aizpildām žurnāla "7" krustvārdu mīklas un nosūtam. Šodien ir 7 Oktobris.
Un žurnālā "7" draudzene ir vinnējusi.
Var jau te arī piesieties pie māņticības, bet kaut kas jau tut tomēr ir. Vai domai liels spēks? Jauki ir apzināties, ka var arī vinnēt.

(2 comments | Leave a comment)

Comments:


[User Picture]
From:[info]illumine
Date:October 25th, 2003 - 02:43 pm
(Link)
Ar tiem skaitļiem tā interesanti... Man pašai vienmēr ir bijuši divi tādi top-skaitļi. Vien no tiem arī ir 7, bet otrs 13. Saderīgi, vai ne? Dieva skaitlis un velna skaitlis. Biju 13. žurnālā, dzīvoju 13.dzīvoklī, telefona numurā bija divi 13 pēc kārtas, vectēvs nomira 13.novembrī... Tomēr man vienmēr ir licies, ka ja labi pameklē, dzīvē var atrast daudzas tādas sakritības, tapēc kaut kā parasti kauns sametas par savu māņticību :)
[User Picture]
From:[info]afs
Date:October 26th, 2003 - 03:12 pm

(Link)
Tā jau tas ir. Apkārt vieni cipari vien visur ir sastopami. Gan visās parolēs, gan katru dienu. Tie skaitļi arī ir maz tikai 10 ja skatās ciparus tieši. Tad tādas sakritības var daudz kur atrast.
Es vienu brīdi par 47 brīnījos. Pat filmās ja jāsauc kāds skaitlis kas sākas ar 4 tad trāpījās vienmēr 47.
Ar māņticību daudz nepadzīvos.:)

> Go to Top
Sviesta Ciba