self+other - [entries|archive|friends|userinfo]
zvirbuleens

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Jul. 14th, 2010|03:04 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
kaķīc ir ļaunzz... Pietika uz pusminūti atiet no galda, kā no mana cīsiņa palicis tikai galiņš. It kā nepietiku viņam speciāli izstrādātās barības, ko akceptējis Šveices Kaķu pētniecības institūts un iesaka Latvijas Kaķu barotāju asociācija. Par zinātni runājot, vispār ir diezgan švaki. Avoti saka, ka vēl arvien nav īsti noskaidrots, kādā veidā kaķi murrā un kāpēc viņi to dara. Kauns jums, zinātnieki! :)
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]negaisiic
Date:July 14th, 2010 - 04:05 pm
(Link)
nu bet, normāls kaķis Tev! visi normālie kaķi ēd dažāda veida pārtiku, nevis tikai aizdomīgas izcelsmes blakusproduktus un atkritumus, ko visās tajās šaibās iekšā samaļ un izliekas, ka viss kruta un labi!
Tu, cerams, viņam pienu arī dod, jeb klausi visiem Oficiālajiem Gudrajiem padomdevējiem, ka govs piens mazam kaķim ir pavisam nelaps un ļauns?
[User Picture]
From:[info]zvirbuleens
Date:July 14th, 2010 - 04:13 pm
(Link)
Es ceru, patiesībā tik traki jau vēl nav ar mani :) Zini, pienu es nedodu gan, bet tāpēc, ka mēģināju, bet viņš kaut kā negribēja. Dod priekšroku ūdenim. Tomēr divus mēnešus pirms pāriešanas pie manis viņš jau tika kaut kā barots. Man teica, ka vislabāk viņam nopirkt renģes par divdesmit santīmiem kilogramā, bet es pagaidām to arī nemēģināju :)
[User Picture]
From:[info]negaisiic
Date:July 14th, 2010 - 04:27 pm
(Link)
ā, nu skaidrs, tad jau tev bij tāds lielāks tas kaķīts, jo es savējo dabūju, kad šis vēl pa diagonāli gāja, nevis taisni. tajā laikā šiem vēl vajag mammīti un pieniņu un tad jau es piedāvāju ar', lai mierīgāks miedziņš, jo pēc piena sadzeršanās viņš vienmēr tāds mierīgāks tapa! vismaz nenēsājās apkārt pa māju tik briesmīgi. tagad gan tas piens vairs nelīdz šajā jautājumā un man ir sajūta, ka mājās ir pantera, vismaz astes un pārējā ķermeņa attiecība viņai ir līdzīga tās konkrētās sugas pārstāvim. Nevaru īsti sagaidīt, cik gara tad tā aste būs, kad poģele izaugs!
bet ūdeni jau vajag obligātōrīgi, tas gan :)
un ar reņģēm... jā... dzīvoklī tas ar ivērsties visai interesanti!