29. Jūlijs 2007

uz Jūrmalu pa zakji u.c.

Notikums pirms kaadiem diviem meeneshiem.
Pilseetaa bija kljuvis karsti un apniciigi, kad ar puiku drjushinju noleemaam braukt sauljoties.
Iekaapu mikrinjaa, aizshaujot garaam shoferiitim, atstaajot drjushu aiz sevis par maksaataaju, saprotams, tur bija veel kaut kaadi straadnieki - brauceeji, so jau braucot briiniijaamies, kaa uz mums abiem iedaliita viena biljete Ls 0,60, nu..
atpakalj braucot mans triks ar palikshanu neredzamai nenostraadaaja un izraadiijaas, ka esmu atbraukusi pa zakji
Sauljojaamies. Drjushinjsh sleepa erekciju vai nu "durot zemee" vai skatoties uz citaam meiteneem, iznaaca cepinaat muguru.. Liicis bija shausmiigi netiirs un pretiigi silts, taapeec kaa sapni atceros pagaajushvasaras Liepaajas juurinju.. kad deelj uudens, aukstas tirpinjas virst pa kjermeniiti..
Atpakalj naakot uz vilcienu, leenaa garaa, biju palikusies peldkostiimaa, shortinji tik virsuu.. pieseedaam celjmalinjaa - te var saakt taisiit testu.. cik viirieshu, kuriem jau ir savas sievietes (blakus!), skataas uz sveshiem cichiem :> un cik to pashu sievieshu.. diezgan necieshama skaudiiba. Uzkachaa sev pupus un nemaz nesties uz maan!

-

Pa slimoshanas dienaam liekas, ka man ir nolieseejis dibens. Ejot garaam spogulim acs uzmetas pati, kameer nav uzstaadiita jaunaa veljasmashiina un nav jaaiet aaraa no maajas, es nemazgaaju neko un staigaaju plika

Shoriit notirpa galva. Speeji pamodos.
Piecēlos un speeciigi pukstēja (viirieshiem Aadamaabols, taatad-) Ievas aabols, nebjis gadiijums. Asinis taa piepluuda smadzeneem, ka saaka visko daudz domaat. Briinumainaa kaartaa galva ar vairs "negriezhas".
Nokostas 3 antibiotiku tabletes.

Laimiigaas divas nedeeljas, kad peleem astes gredzenaa un maaminja laukos, beigsies kuru katru briidi, visdriizaak shovakar.
Rozhains laiks

Augusts 2013

Svētdiena Pirmdiena Otrdiena Trešdiena Ceturtdiena Piektdiena Sestdiena
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Powered by Sviesta Ciba