26. Decembris 2006

ar minerālūdeni šķaidīts un griezta puse apelsīna

Jūku prātā lasot svešu dienasgrāmatu. Cik daudzu līdzību.. un kā gan es to nekad neiemūžinu redzamāk par savām galvā dunošajām, skaļajām domām.., it kā sapīpējusies zāli, toreiz, kad pa Dzelžu mežu staigājām. Tomēr šis ir bijis labs gads, esmu pieveikusi labu gabalu uz atvēršanos un pēkšņā pārliecība kalpo kā labs mugurkauls, pat skelets (celtnieks teiktu - armatūra).
Netieku ārā no gultas, salst, kad dators bija ārpus, kaut kas man lika brīvdienu rītos to steigšus atstāt,- ērtības ātri izlutina, pierodu neatskatoties. Papildus izbaudu jaunās pidžammas jaukumus. Šī būs mājasdarbu diena, kādas ir svētdienas, kuras es ienīdu, kas, es domāju, tas ir labs grafiks kopdzīvei.
Koala uz mani lūkojas, iedomājos viņu uzdāvināt, bet, kad paņēmu rokās, sajutu, ka viņš negrib prom. Tad lai skatās. Māmiņa aizvakar abus ar manu kaķtīģeri bija nolikusi zem segas, lai runājas.. awww ;)
Vakar saspēlējāmies biljardu. Izmēģinaju snūkeru un domāju, kāds sadists ir (bijis) tā izdomātājs.
Tagad ceļos, The Darkness mani iedvesmo! :D

no - uz +

Kas cilvēkam nāk ārā pēc svētkiem.. zaļais pūķis sajaucoties asinīs veido kaut ko stipri tumšu, rezultātā, šodien uz sevis izjutu pamatīgu samazgu devu ;) Ja sagribas mierināties, var izstiept rokā karodziņu un saukt: "Viss, kas mani nenogalina, dara stiprāku!"

Klausos veco-labo nomierinošo essential lounge, kādreiz no torrentiem iegūts, un acu baudai klikšķinu deviantART.com parsteidzoši skaistos zīmējumus. Biju pārliecināta, ka šis talants man noteikti nav iedalīts, kā gan es to varēju apgalvot, ja neuzdrošinājos ? :)

Augusts 2013

Svētdiena Pirmdiena Otrdiena Trešdiena Ceturtdiena Piektdiena Sestdiena
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Powered by Sviesta Ciba