21 August 2005 @ 09:25 pm
 
peec tam, kad 5dienas pusdienlaikaa biju izraudaajusi acis sausas, uzstiiveeju jauno teerpu (man jau skiet, ka lielisks, tikai nedaudz par daudz kailuma) un nespeeju nobriiniities par latvju cilveeku liekuliibu peec r.vaivara reziseetaas "ottone in villa" pirmizraades. kameer vaivars un maakslinieki neveikli miinaajaas pa skatuvi un uzpostaas meitenes daalaaja ziedus, skatiitaaji (varu dereet, ka izraade patika ne vairaak kaa +/-30% apmkleetaju) liiksmi plaukskinaaja rokas. priekskars veeraas valaa un ciet, maaksliniekus mulsinot veel vairaak.
veelaak filmas kongresu namaa. redzeeju tos divus skaistos puisus (to no JRT un to otro ar meiteni).
6dien paarvilkaamies paari vansu tiltam un pretim gailu gimenes rezidencei noeedaam pakususo saldeejumu un garnelu salaatus. braucaam uz ziemelblaazmu, kur vareeja leekaat gumijaas (ak, teettit, cik aatri piekuust), speeleet badmintonu, uzkaapt liidz staabinam (un neieluuzt), skatiit ceburaskas multenes un speeleet "cirku". konstateeju, ka savulaik caur manaam rokaam izgajusas visas forsaakaas padomjlaika galda speeles - ringloto, ricu-racu, aaboli, cirks, fokus-pokus u.c. (par to prieks). veel konstateeju, ka tagad mazajiem ar to nepietiek (par to prieka nav). a, vot, kas ir djadja stjopa taa arii neuzzinaajaam.
vakaraa un naktii aizvien ziemelblaazma. eziitis miglaa, sokolaades kaarumi, limonaade un 2 litri piena bez maksas. ekselenta vakara programma, danci un limonaades atklaatniites ar atziisanos miilestiibaa.
sodien juura un sarkani vaigi. braucaam ar motorlaivu, jeeee...
skudra apcuraaja kaaju, veel tagad suurst.
turpretim bizbizmaariite atbrauca liidzi uz riigu, viltniece (es tomeer kaadam patiiku).
paspeeju sapaijaat mazos minkas. resni.
tagad naak miegs.
 
 
21 August 2005 @ 11:06 pm
 
uzdaavinaat maasai vaarda dienaa kabelteleviiziju - cik stulbi.