28 Janvāris 2004 @ 18:08
ja godiigi  
ja godiigi man nepieliec ko es iisti daru. Es esmu kaa tada idiote sakraavusies mega chupu uz muguras cerot ka speeshu to visu pastiept. Neenu ok. Es aiznesiishu, viss buus labi. Vien saak palikt absoluuti pohuj viss.
PO gar tjipa vecajiem labajiem draugiem, kuriem esmu tuksha vieta... nee nu tipa jau kruta tikties reizi 3 meeneshos papriecaaties par to ka katram iet tjipa baigi mega kruta, bet es nezinu vai es to vairs veelos. Vai tie maz ir draugi, kuri reali par manu pakalju neko nezin. Tjipa vecie labie pazinjas. Kuru deelj es esmu gatava dariit visu, bet laikam esmu paaraak gljeeva lai paluugtu nieciigu devu uzmaniibas.

nee nu jaa, es jau pati esmu vainiiga, biezjaak jaapiezvana, jaaiebrauc ciemos un taa. A mosh man taa nemaz nau vajadziiga - mosh nesapratis. Vai arii varbuut es esmu savu pakalju uzceelusi paraak augstu debesiis un vienk nemaaku atrast ar jameejiem kontaktu.

A vispar man ir biki la pohuj gar visu. Man ir, tas kas man ir, un tas kas man nau, to es censhos nobiidiit tur ---> skapja apaksheejaa atvilknee. Tipa labas atminjas (par labi pavadiitu laiku, kopiigiem tusinjiem etc.)jau ir ok, bet dziive jau nau gremdeeshanaas atminjaas.

Labi beidzu murgu.
 
 
Garastāvoklis:: hvz kaads
Mūzika: njez kaukas tur skan
 
 
( Post a new comment )
putns[info]zubiite on 9. Februāris 2004 - 04:16
nu jaa
neenu jaa taa jau tas ir. vienk jaadziivo taalaak. savs laiks patuseet savs katram pasham ko labu sadariit.

vienk pienaak dziivee moments kad sac domaat wtf tas vis, bet nu tad atkal pariet peec laika. thx for the help. :)
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Link)