20 Jūlijs 2003 @ 15:21
taa taa  
nu ko lai es saku.. ko Juss veelaties dzirdeet.. kaada starpiiba..neko.. jautaajums, ko es veelos pateikt.. pati sev. Nez.. taa diivaini.. njus ko..saakam atkal ar bullshit?
ok

...veejsh dauzaas un dauzaas gar logu ruutiim..
sit zarus , zaljaas liepu lapas ar ziedu pumpuriem, kas nesen kaa atveerushies..

dazji no tiem izdziivos un peec lielaas veetras.. Tu ejot pa lauku smiltim klaato celju vareesi pieiet pie liepas, satvert taas zaru un ieielpot ziedu svaigo un tiiro smazrju.. otrai daljai buus lemts tikt notraustiem ar speeciigaa veeja paliidziibu..

tik daudz ko var pateikt..bet galvenais.. sirds kliist un kliist pa sho pasauli.. reizeem atrod mieru un maajas..bet tad atkal klist taalaak.jaunos mekleejumos.. jaunaas brinumainaas paarveertiiibaas..

velns paraavis..ko es te murgoju.. it kaa jau viss ir normaali..nez..reizeem gribas lai buutu..taa nu..viss 10 balju sisteemaa 10 punktu atziimes augstuma..jopcik..tas nav tik vienkaarshi..

es neesmu ideaala.. tik daudz ko gribas mainiit..sevii..savaa attieksmee pret citiwem..nebuut tik lielai egoistei ..davaat vairaak..smaidiit vairaak..protams, ka smaidiit.,.nee..nu tas peedeejaa laikaa ir vairaak kaa reekshana..ironija par dziivi.. bet beerniiba jau sen ir cauri..tas ir fakts. mainiit.. mees mainamies, lai saglabaatos.. cik daudz no taa kas manii ir tagad buus manii arii peec 5 gadiem? cik daudz es veel vareeshu teikt, ka esmu taa pati maza apmulsusii meiteniite, kas biju pirms 6 gadiem? mazaa un apmulsusii bet reizee tik nopietnaa..un kaut ko domaajoshaa..

cik daudz cilveekam..ehh..kaut kur atkal pinos.varbuut traucee, ka neesmu neesmu lidz galam sevi veel izpratusi..apjautusi savas domas..savas robezjas..reizeem praats ciinaas ar juutaam.un nevar saprast, kursh vinnees. Lai gan..vinnees dziive tik un taa.. nee, es neesmu dzeeruma stadijaa..it tikai nedaudz seeriigi..tas ar viss.. bet viss buus labi..kaa es visiem saku, kad kaut kas ir galigaa sviestaa..kad ir lielas nepatikshanas.. mierinaajums..tukshi vaardi..murgs.. ir pamatiigi dzilji jaaielien otra dveeselee lai no sirds vareetu teikt taadus vaardus.un parasti jau otrs taa kaa es pati to daru..neljauju otram liist savaa dveeselee..uzvelku masku..n afig vaig zinaat, kas ir manii.kas saap vei nesaap..kas sataruc vai nee..kamdeelj? Lai paliidzeetu?? Kaa??

Katrs pats savas laimes kaleejs.. tikai kaadas taas pleeshas pagaadaas...:)

biju aaraa..redzeeju ziedlapas uz asfalta..taadas koshos tonjos..saartas..veejsh taas nedaudz meetaaja pa pagalmu..pa nedziivo asfalta kaartu.. kaadam taas ir ljoti noziimiigas un sirdi plososhas..kaadam vienkaarshi atkritumi.. vecas aaraa metamas pukju dveeselju paliekas..

Viss..shodien viss..dodos..beidzot atpusties no visa..:)
 
 
( Post a new comment )
[info]french on 20. Jūlijs 2003 - 22:45
1. Cilveeks nekad nebus perfekts...
2. tu neesi egoiste...
3. pastavees kas parveertisies...
4. kas sevi meklee tas ar atrod...
__________________________________
turies!
(Atbildēt) (Link)